Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Oyuncu-manken Serenay
BAŞKA SEBEPLER VAR
"Bunları okudukça çok üzülüyorum. Tolgahan, çok sevdiğim biri ve böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Biz iyi anlaşıyoruz ama hem birliktelik hem set fazla geliyordu. Ayrılmamızın başka sebepleri de var. Tolgahan'a saygı duyduğum için ayrılık evresini güzel atlatmak istiyorum. "
TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK GELDİM
YENİ yaşını dostlarıyla birlikte kutlayan Uğurkan Erez, gecenin sonunda kameraların karşısına geçerek "Buralara tırnaklarımla kazıya kazıya geldim" dedi. Erez; "
UĞURKAN Erez'in partisinden erken ayrılan manken
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
, 'Lale Devri' dizisinde birlikte oynadığı
'dan ayrılma nedenini; Uğurkan Erez'in doğum günü partisinin çıkışında açıkladı. Sayışman'ın kendisini 23 yaşında bir voleybolcuyla aldattığı için ayrıldıkları dedikodularını yalanlayan
, şunları söyledi: BAŞKA SEBEPLER VAR
"Bunları okudukça çok üzülüyorum. Tolgahan, çok sevdiğim biri ve böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Biz iyi anlaşıyoruz ama hem birliktelik hem set fazla geliyordu. Ayrılmamızın başka sebepleri de var. Tolgahan'a saygı duyduğum için ayrılık evresini güzel atlatmak istiyorum. "
TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK GELDİM
YENİ yaşını dostlarıyla birlikte kutlayan Uğurkan Erez, gecenin sonunda kameraların karşısına geçerek "Buralara tırnaklarımla kazıya kazıya geldim" dedi. Erez; "
'de en güzel giyinen kadın kim?" sorusunu ise "Bunu
'e sorun. Zor günler geçirdiği için gelemedi ama mesaj attı" diye yanıtladı.
KONUŞMA YASAĞI KOYDU! UĞURKAN Erez'in partisinden erken ayrılan manken
, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Murat (Han) bana 'Gazetecilerle konuşma' dedi. O yüzden sorularınıza cevap veremiyorum" dedi. Güzel manken, kapıda bir süre bekledikten sonra
'ın yeni aldığı cipe binerek uzaklaştı. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)