Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Erdemim hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim canla başla çalıştınız fark edilir derecede güzel yerlere geldiniz güzel müşteri portföyü oluşturdunuz. Nasip kısmet meselesi.
Çok ısrar ettim bırakmaması, beraber devam etmek için ama çevresel faktörler eğitim ve iş durumu gibi sebeplerden ötürü kendince haklı konuları var hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim her zaman yanımda yerin var bilesin.
Hizmet devamı isteyen arkadaşlara yeni firmamın tanıtım konusunu açtığımda link konuya eklenecektir.
Hizmet devamı isteyen arkadaşlara yeni firmamın tanıtım konusunu açtığımda link konuya eklenecektir.
HayırLısı erdem abi
Sağolasın kardeşim.
Erdem abi ben gayet memnunum ve devam etmek istiyorum.
TetrisMt2 - Emre Nazlı
admin@chromegaming.net
Batuhan ile iletişime geçebilirsin.
Hayırlısı olsun erdem![]()
Sağolasın kardeşim.
Geçmiş Olsun Erdem. İnşallah Geri Dönersin ...
Doğukan bu iş ile bir yere varılmayacağını anladım bundan sonra bu işlere dönmemek şartıyla bıraktım.
Erdemim hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim canla başla çalıştınız fark edilir derecede güzel yerlere geldiniz güzel müşteri portföyü oluşturdunuz. Nasip kısmet meselesi.
Çok teşekkürler Hakanım sağolasın desteklediğin için.
Geçmiş olsun
Sağolun.
Çok ısrar ettim bırakmaması, beraber devam etmek için ama çevresel faktörler eğitim ve iş durumu gibi sebeplerden ötürü kendince haklı konuları var hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim her zaman yanımda yerin var bilesin.
Sebeplerini söyledim Batuhan herşeyin hayırlısı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)