bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ZomBi Geliyor :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serbaz55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1 aya gelir en geç..!
sitesinde 1 haftaya kadar gelicek yaziyordu 1 ay değil
Arkadaşlar bu mutant mod zombie mod değil zombie mod 2011 de çıkcak ve oyun aynı kalcak ghost mode gibi mutant mode eklencek 2011'de USA Crossfire versiyonuna zombi gelcek ama 1 hafta sonra mutant mod gelcek şu anda Japon Crossfire'da Zombie Mod var umarım anlaşılmıştır.Pingler için de haberler geldi ama net kesinlik yok söylentilere göre Türkiye'de 3-5 Milyon Dolara($) sunucu alınmış 1 ay için de bitcekmiş bana pek inandırıcı gelmedi yorumları size bırakıyorum...
Türk Server Şuan Söz Konusu Değildir yalan haber bunlar + zombi mod bu patchla gelecekdir 2011 söz konusu değildir mutation chine versioundada ismi ayni idi mutation yada zombi mode değişen bir şey yok isim değişik mod ayni yani zombi mode bu hafta içinde geliyor Hem Türk Hem Avrupa Server İçin Ticket Attim Cevabi

Currently our servers are only located in North/West America, meaning players from other areas of the world may experience latency and/or lag. New servers will be added to other parts of the world, but we cannot give you a date as of when this will be available.

Serverin Yerini Söylüyor Ve Çok yakinda yeni serverler geliceğini ama bunun için herhangi bir tarih ve gün vermediklerini söylüyor

qelirse super olurr

sanırım bl gr olarak ayrıldı yha oyuncular bl ilk raoundu kazandı sadece bller mutant olacakmış

ya gelsin artık cok gecikmeden :D

sitesinde 1 haftaya kadar gelicek yaziyordu 1 ay değil

Türk Server Şuan Söz Konusu Değildir yalan haber bunlar + zombi mod bu patchla gelecekdir 2011 söz konusu değildir mutation chine versioundada ismi ayni idi mutation yada zombi mode değişen bir şey yok isim değişik mod ayni yani zombi mode bu hafta içinde geliyor Hem Türk Hem Avrupa Server İçin Ticket Attim Cevabi

Currently our servers are only located in North/West America, meaning players from other areas of the world may experience latency and/or lag. New servers will be added to other parts of the world, but we cannot give you a date as of when this will be available.

Serverin Yerini Söylüyor Ve Çok yakinda yeni serverler geliceğini ama bunun için herhangi bir tarih ve gün vermediklerini söylüyor

Helal olsun dostum şu forumda oyunu oynayan birsürü kişi var biri ticket atmıyor. Özellikle MaxUS yurt dışında eğitim görüyormuş ve yabancı dili Türkçe'sinden iyiymiş. :m08: Madem öyle pinglere alternatif çözümler arayacağına massa188 arkadaşımız gibi ticket atsana. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri