PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle

privater serverlarda sura kasımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralfurkan61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 447

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

kralfurkan61

Level 5
TM Üye
Konular
158
Online süresi
8h 21m
Reaksiyon Skoru
79
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
173
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam birkaç pwplerde sura oynamak isteyen ama sura gelişimini bilmeyen kişilerle karşılaştımo yüzden böyle bir konu açma gereği duydum açtık hemen 7 lvl olup gidip görevi yayp 31 olmuyoruz!!! sura ilerde zor para kasan bir karakter gidip 3. el ve altın şans parası alıyoruz pwplerde çoğunlukla ilk itemler +9 olur kask kalkan zırh ve 5 lvl kılıcı alıyoruz ayılarda kasmaya başlıyoruz 31 lvl olunca gidip +9 dolu +9 26 zirhi aliyoruz 200 hp li item yapıyoruz sorna yabanilere gidip 40 vll olduk 2 skill 39da master olur 40 lvlde 2 g1 olması lazım sonra soda 55 oluyoruz 3. skillde g1 oluyo 3ünüde p yapıyoruz zindanda kasıyoruz 60 lvl olup 2. kata çıkıyorz 71lvlde inipo o skilide p yapıyoruz sorna 79a kasıyoruz ve kattan iniyoruz

79 lvlde 4 skill p olur kara büyüde tercihlerim ateş hayaleti karanlık koruma karanlık küre ve 7 sn de dolan skill adını unuttum

büyülü silahta keskin kılıç büyülü zirh parmak darbesi ve hortum

statlar 60 vit 90 intten sonra kara büyü isten ws içinse char 2 vit 1 dex yada full vit

büyülü silah isen 2 vit 1 str yada 1 vit 1 str

elindeki silah kara büyü bence +9 hortlak daha iyi
büyülü silahlar +9muho yada+9 seytan çıkartma

kalkanıda sahindeğil aslan agzı kullanın savaşçıyı zaten kesersiniz sura sizi zorlayabilir

eyvallah +repi veriorum :D

rep gücü 0 diyo :S nedenki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri