TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Pvp Serverda Sura Kasmak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

backtoback

Level 19
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,390
Reaksiyon Skoru
686
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
280
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

elam birkaç pwplerde sura oynamak isteyen ama sura gelişimini bilmeyen kişilerle karşılaştımo yüzden böyle bir konu açma gereği duydum açtık hemen 7 lvl olup gidip görevi yayp 31 olmuyoruz!!! sura ilerde zor para kasan bir karakter gidip 3. el ve altın şans parası alıyoruz pwplerde çoğunlukla ilk itemler +9 olur kask kalkan zırh ve 5 lvl kılıcı alıyoruz ayılarda kasmaya başlıyoruz 31 lvl olunca gidip +9 dolu +9 26 zirhi aliyoruz 200 hp li item yapıyoruz sorna yabanilere gidip 40 vll olduk 2 skill 39da master olur 40 lvlde 2 g1 olması lazım sonra soda 55 oluyoruz 3. skillde g1 oluyo 3ünüde p yapıyoruz zindanda kasıyoruz 60 lvl olup 2. kata çıkıyorz 71lvlde inipo o skilide p yapıyoruz sorna 79a kasıyoruz ve kattan iniyoruz

79 lvlde 4 skill p olur kara büyüde tercihlerim ateş hayaleti karanlık koruma karanlık küre ve 7 sn de dolan skill adını unuttum

büyülü silahta keskin kılıç büyülü zirh parmak darbesi ve hortum

statlar 60 vit 90 intten sonra kara büyü isten ws içinse char 2 vit 1 dex yada full vit

büyülü silah isen 2 vit 1 str yada 1 vit 1 str

elindeki silah kara büyü bence +9 hortlak daha iyi
büyülü silahlar +9muho yada+9 seytan çıkartma

kalkanıda sahindeğil aslan agzı kullanın savaşçıyı zaten kesersiniz sura sizi zorlayabilir

savaşçıyı zaten kesersiniz yerine koptum yha ...savaşçı zaten suranın yanında tam ezo kalıyo...

iyi güzel hazirlamişsin da daha skillerin adını bilmiyorsun :S keskin kiliç , hortum bunlar ne? :)

ve bir büyülü silah sura dex vermeden bir hiçtir!.

konunun başlığındada yazdığın gibi pvp server zaten pvp serverin konusu var buraya bu konuyu amana gerek yok yani demek istediğim yanlış bölüme açmışsın daha dikkatli ol ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri