O devasa programın 2. sürümü çıkmış bulunmakta..Emeğe saygı lütfen kodlayan arkadaşımız sabahtan akşama kadar güncel hileleri arayıp sizler için programa kodluyor.Bir teşekkürü çok görmeyin. ( Kendim için değil kodlayıcımız Evillord için istiyorum Teşekkürleri )
Güncelleme ile gelen hileler:
)
•MSN Dondurucu
•İp gizleme
•DNS Değiştirici
•Port tarayıcı
DİPNOT :
--------------------------------------------------------------------------------
•Uber hack ile sadece uçun.Uçarken vurursanız oyundan atar.
• Pasit hackler bölümündeki hileleri kullanmayın yoksa ban yersiniz.
•Lobide fazla beklemeyin yoksa oyundan atar.
•Hileleri kamp seçme yerinde inject edin yoksa çalışmaz.
Windows 7 ve Vista anlatım ( Hile çalışmıyorsa ) :
--------------------------------------------------------------------------------
Wolfteam kısayoluna sağ tık > Özellikler > Uyumluluk > Windows XP SP 3 seçin ve tamam deyin.
Programdan fotolar :
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 697x601.
PROGRAMIN GİRİŞİNDEKİ ŞİFRE : csntr
Her illegal programda virüs olduğu gibi bu programdada virüs var.Açık açık söylüyoruz.İstemeyen indirmez.Hile istiyorsanız virüslere katlanacaksınız.
[IKAZ]
+ DİPNOTLARI İYİCE OKUYUN SONRA YOK BAN YEDİM , YOK OYUNDAN ATTI , YOK UBERHACK HATA VERDİ DEMEYİN !
Buyrun Link:
Virüscan Sonucu:
20 mb üstü olduğu için virüs total yok.
Alıntıdır.
Kendi uploadımdımdır.
- Lag hack yenilendi.
- 3 Slotlu Envanter hack eklendi.
- Kurt hack eklendi.
- İstediğiniz kurtun özelliğini alabilirsiniz (Örn:Gardiyan kurt ile Zeki kurt gibi dalabilirsiniz)
- Windows 7 ve vista için özel injector eklendi 32bit & 64bit. ( Evillord yapımı )
- XP için Kernel injectoru eklendi.
- Login paneli eklendi.
- NoRecoil hack ( Sekememe hilesi )
- VipHack serisi
- Uber hack v4
- + Güncelleme ile gelenler
•MSN Dondurucu
•İp gizleme
•DNS Değiştirici
•Port tarayıcı
DİPNOT :
Wolfteam kısayoluna sağ tık > Özellikler > Uyumluluk > Windows XP SP 3 seçin ve tamam deyin.
Programdan fotolar :
Her illegal programda virüs olduğu gibi bu programdada virüs var.Açık açık söylüyoruz.İstemeyen indirmez.Hile istiyorsanız virüslere katlanacaksınız.
[IKAZ]
+ DİPNOTLARI İYİCE OKUYUN SONRA YOK BAN YEDİM , YOK OYUNDAN ATTI , YOK UBERHACK HATA VERDİ DEMEYİN !
Buyrun Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüscan Sonucu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alıntıdır.
Kendi uploadımdımdır.
keylog var !!!
Kardeşim Zaten Hile Dediğin Virülsü Olur Hem Keylogger Felan Yok Her Antivirüs Farklı Anlıyor Benimkide Truva Buldu Ama Bu Hilenin Çalışması İçin..

O devasa programın 2. sürümü çıkmış bulunmakta..Emeğe saygı lütfen kodlayan arkadaşımız sabahtan akşama kadar güncel hileleri arayıp sizler için programa kodluyor.Bir teşekkürü çok görmeyin. ( Kendim için değil kodlayıcımız Evillord için istiyorum Teşekkürleri )
Mevcut olan hileler :
- Lag hack yenilendi.
- 3 Slotlu Envanter hack eklendi.
- Kurt hack eklendi.
- İstediğiniz kurtun özelliğini alabilirsiniz (Örn:Gardiyan kurt ile Zeki kurt gibi dalabilirsiniz)
- Windows 7 ve vista için özel injector eklendi 32bit & 64bit. ( Evillord yapımı )
- XP için Kernel injectoru eklendi.
- Login paneli eklendi.
+Promosyon programları (
- NoRecoil hack ( Sekememe hilesi )
- VipHack serisi
- Uber hack v4
- + Güncelleme ile gelenler
)![]()
•MSN Dondurucu
•İp gizleme
•DNS Değiştirici
•Port tarayıcı
DİPNOT :
Programdan fotolar :
![]()
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 697x601.![]()
![]()
[IKAZ]
Buyrun Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüscan Sonucu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alıntıdır.
Kendi uploadımdımdır.
Hep Böyle Yararlı Şeyler Paylaşıyorsan Rep Puanının Yüksek OLması NormaL

:l04::l04:

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)