Selamlar arkadaşlar,
Oyuna gelen güncelleme sonrası bayağı kişi hilesiz kaldı
bende sektöre yeni giren birisi olarak kendim için yaptıgım hileyi vermek istiyorum. hileyi kullanabilmek için .net framework 4 üstünü kurmanız gerekmektedir.
Program internetten kontrol yapmaktadır. Eğer oyuna güncelleme gelirse program oyunda banned almanıza yol açacağı için programın erişimini kesmek için msinet kullanılmıştır.
Ayrıca programda 0 virüs bulunmaktadır. Buda şuana kadar gelmiş geçmiş en temiz hack oldugunun kanıtıdır.
resim :
turkmmo.com adına cıkarttıgım hileyi açabilmek için günce 1 kez reklama tıklamanız gerekmektedir. Bunu neden yapıyorsun derseniz reklamdan bir kazancımız var.
Programdan oluşan sorunları konu başlığı altına yazın. Güncelleme olduğunda konu başlığı değiştirlerek yeni linkler koyulacaktr.
Download Link :
Virüstotal Link :
Oyuna gelen güncelleme sonrası bayağı kişi hilesiz kaldı
bende sektöre yeni giren birisi olarak kendim için yaptıgım hileyi vermek istiyorum. hileyi kullanabilmek için .net framework 4 üstünü kurmanız gerekmektedir.Program internetten kontrol yapmaktadır. Eğer oyuna güncelleme gelirse program oyunda banned almanıza yol açacağı için programın erişimini kesmek için msinet kullanılmıştır.
Ayrıca programda 0 virüs bulunmaktadır. Buda şuana kadar gelmiş geçmiş en temiz hack oldugunun kanıtıdır.
resim :
turkmmo.com adına cıkarttıgım hileyi açabilmek için günce 1 kez reklama tıklamanız gerekmektedir. Bunu neden yapıyorsun derseniz reklamdan bir kazancımız var.
Programdan oluşan sorunları konu başlığı altına yazın. Güncelleme olduğunda konu başlığı değiştirlerek yeni linkler koyulacaktr.
Download Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
söleyin ozmn ne kdr kazanıorsunuz milleti kandırmayın
söleyin ozmn ne kdr kazanıorsunuz milleti kandırmayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...