emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Hikaye Ekle

Wolfteam Beklenen Hack... UbeR HacK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fbkolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 653
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---Uber Hack---
Bakın Türkiyeye Uber Hack Ben Getirdim Konum Silindiği İçin 1 Kaç Gün Konu Yoktu Ve Geri Geldi 3 Gün Sonra Yeni Uber Hack Sizlere Vericeğim.
Arkadaslar Büyük Uraşlar Sonucunda Bulduğum Uber Hack Her Bilgisayarda Çalışmıyor Şu Anda Bilmediğim Bir Nedenden Dolayı 4 Tane Bilgisayara TeamWiever İle Bağlanıp Baktığımda 2 Tanesinde Çalıştı Dier 2 Kişide Çalışmadı Çalışmadı Derken Yani 2 Tane Şey Çalıştı AntiRocoil Yani Sekmeme
Uçma Hack Çalıştı Dierlerinide Çalışmayan ilgisayarda Çalıştırmanın Yolunu Bulacağım Arkdaşlar
Şimdi Diyorlarki Bu Hileyi Aysan Çıkarmadı Girin Bakın Dünyada Hiç Bir Sitede Şu Anda Bunu Çalıştıran Biri Varmı İlk Ve Tek !! AysaN !! WolfteamFrm da Paylaşıyor Hayılı Uğurlu Olsun.
Kurulum:
1-)Dosyayı İndirin Ve Rardan Çıkarın.
2-)Hemen Yerel Disk C / Windows / Sistem 32 Girin Ordan (A) Harfine Basarak -Apf.001- Apl001- Bulup 2 Dosyayı Silin (Her Kullanacağınız Zaman Silin Yoksa Oyundan Atar.)
3-)Oyuna Girin Map Seçin Sonra 1 Tane Adam Öldürün Ve Sonra Oyunu Aşağı Alın.
4-)Verdiğim Dosyalardan (Kernal Detective) Dosyasını açın Sonra Envanteri YApar Gibi Yapın İnjeck Secerken -!!AysaN!!.dll- Bu Dosyayı Seçin.
5-)Ve Sonra Önünüze Hatalar Gelecektir 2 Tane 2 Sinede Tamam Diyoruz Ve Hile Aktif Olacaktır.
6-)İstediğiniz Hackleri Seçerek Kullanın.
Uyarılar:
1-)Oyuna Girmeden Önce d3d9.dll Yani Kırmızı Vall Hack Silinecektir. Silin.
2-)!!AysaN!!.dll Den Sonra Yeşil Wall,Envanter Hack,Sınırsız Mermi Kullanabilirsiniz.
3-)Bir Arkadaşın Bilgisayarında Sadece No Recoil Çalışmıştı Sizdede Hile Çalışmaz ise No Recoili Kullanabilirsiniz.
4-)Apl.001 Apf.001 Oyuna Her Girdiğinizde Kesin Silin.
5-)Bu Çok Önemli Windows 7 De Kesinlikle Çalışmaz Ama Kesinlikle Bu Yönde Mesaj Veya Konuya Cevap Atmayın Şimdiden Söylüyorum.

Dip Not: Arkadaşlar Oyuna Giri Map Seçin 1 Adam Öldürün Sonra Aşağıya Alın Oyunu Sonra Kernal İle İnjekte Edin.

Msnden atıyorum...

Bedavadır.. 20 Mesajım Olmadıgı İçin Msnden Link Veriyorum...

+ ReP....

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri