romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lütfen Okuyunuz....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan destin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arklar ben bu buzzindanipack ının içindeki leri nereye yapıştıracam

pack dosyasına tümüne evet de

ewt bende katılıyorum

Kardeşim kesinlikle haklısın.adminin dediğini gibi bazı kendini bilmez kişiler küfür ederek bir sonuca varacağını sanıyor. O zaman oynamayın sizi zorla tutmuyoz. Gidin başka PvP serverde oynayın!!!

evt doru sensin oyun kapalı 4 gün olmuş hala yalakalık derdindesinki buda en önde gidenin sen oldunu gösterir...

lan 4 günde oyun en baştan kurulur bea..

siz hala yok admin bizim için çalışıo , admin işini yapıo felan filan dionuz..

size yemin ediorum kaç yıldır pwp ve normal metin oynuorum bu kdr uzun süren bakım çalışması ilk defa görüyorumm HADİ ŞİMDİ KAYBOL BB:ka19:

Kaybolocak kişi zamana göre degişio belli olmaz belki sen yersin nickinin üstüne banned damgasını

hemde admine söle dediated sana versin sen kur hepsini ayarla gör bak sen tek basına 1 haftadamı yetistion artık 2 haftadamı belli ollmaz

Şimdi Bos Konusmda Git Baska Pvp Oyna Gelipde 2 kurusluk aklına kötü söz söyletip 14 kurusa cıkartma

OOO ne laflarda bilirmiş Yalaka Bebem:l03:

Hem laf ebesi :D

Hem Yalaka :)

Hemde Çok bilmiş :)

gelmiş beni Banlatmakla tehdit edio:)

NOT:Senin gibi işi gücü olmayan , ekmek elden su gölden baba parası yiyen veletler için Zaman BOL ama benim için zaman değerli Ayrıca bu zmna kdr Adminlere hiç bir kötü sözüm olmamıştır nasılş banlatcaksın acaba:m08::m08::m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri