Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arklar ben bu buzzindanipack ının içindeki leri nereye yapıştıracam
pack dosyasına tümüne evet de
Kardeşim kesinlikle haklısın.adminin dediğini gibi bazı kendini bilmez kişiler küfür ederek bir sonuca varacağını sanıyor. O zaman oynamayın sizi zorla tutmuyoz. Gidin başka PvP serverde oynayın!!!
evt doru sensin oyun kapalı 4 gün olmuş hala yalakalık derdindesinki buda en önde gidenin sen oldunu gösterir...
lan 4 günde oyun en baştan kurulur bea..
siz hala yok admin bizim için çalışıo , admin işini yapıo felan filan dionuz..
size yemin ediorum kaç yıldır pwp ve normal metin oynuorum bu kdr uzun süren bakım çalışması ilk defa görüyorumm HADİ ŞİMDİ KAYBOL BB:ka19:
Kaybolocak kişi zamana göre degişio belli olmaz belki sen yersin nickinin üstüne banned damgasını
hemde admine söle dediated sana versin sen kur hepsini ayarla gör bak sen tek basına 1 haftadamı yetistion artık 2 haftadamı belli ollmaz
Şimdi Bos Konusmda Git Baska Pvp Oyna Gelipde 2 kurusluk aklına kötü söz söyletip 14 kurusa cıkartma
OOO ne laflarda bilirmiş Yalaka Bebem:l03:
Hem laf ebesi
Hem Yalaka
Hemde Çok bilmiş
gelmiş beni Banlatmakla tehdit edio
NOT:Senin gibi işi gücü olmayan , ekmek elden su gölden baba parası yiyen veletler için Zaman BOL ama benim için zaman değerli Ayrıca bu zmna kdr Adminlere hiç bir kötü sözüm olmamıştır nasılş banlatcaksın acaba:m08::m08::m08:
Hem laf ebesi

Hem Yalaka
Hemde Çok bilmiş

gelmiş beni Banlatmakla tehdit edio
NOT:Senin gibi işi gücü olmayan , ekmek elden su gölden baba parası yiyen veletler için Zaman BOL ama benim için zaman değerli Ayrıca bu zmna kdr Adminlere hiç bir kötü sözüm olmamıştır nasılş banlatcaksın acaba:m08::m08::m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)