Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

BiqArmyII & MaSaLPeRiSi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraorasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

yüreğimden yüreğine bir yol çizdim sarp kayalardan öte dağlardan engin...bir kor gibi sıcak sular gibi serin hep yanında aradığın her mekanda..sen yeter ki görmesini bil... ...ela...

sorsalar bir gün beni sana anlatırken sakın ağlama
sığmadı de hain dünyaya o çok sevdi ama gülmedi dersin
dersin ki benim için ölürdü baktıkça resmimi ağlar dururdu
sonunda çareyi gitmekte buldu yalnız biriydi göç etti dersin
çünkü beni sevdiği için dersin....ela...

Beklentisiz sevin... Ben beklentisiz seviyorum... niye aranmadım diye düşünüp kendi kendinizi yiyeceğinize hiç beklenmedik bir ' seni özledim' mesajıyla aşkı yakalayın. Beklentisiz sevin... Ben beklentisiz seviyorum. O sizin sevgiliniz olduğu için değil. Ona tapulu malınız gibi. Çantanız, arabanız gibi davranma hakkını olduğunu düşünmeden. Onu, sevdiğiniz, onun da sizin sevdiğiniz için sevin...ela...

Kulak verin sözlerime iyice,Herkes öldürebilir sevdiğini Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle,Korkaklar öpücük ile öldürür,Yürekliler kılıç darbeleriyle!Kimi gençken öldürür sevdiğini Kimileri yaşlı iken öldürür;Şehvetli ellerle öldürür kimi
Kimi altından ellerle öldürür;Merhametli kişi bıçak kullanır Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.Kimi aşk kısadır, kimi uzundur,Kimi satar kimi de satın alır;Kimi gözyaşı döker öldürürken,Kimi kılı kıpırdamadan öldürür;Herkes öldürebilir sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez.

İşte şu gördüğün deniz başka topraklarında denizi bu gördüğün sevda yalnız benim işte bu yüzden şahlanıyor artık yüreğim bundan sonra korku yok bundan sonra öfke yok bir sen varsın birde ben işte bütün dağlar erir gözümüzün önünde işte sevda gök kubbeye doğru yükselir bütün acılar bitecek sevdiğim .....ela...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri