farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Biteksis Geçmiş oLsun ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dincer26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Diye Bir Adam Söylüyordu Ve Onun sözüne kesinlikle bende içinde olmak üzre cogu kişi güvenir sanal ortam olmasına rağmen FL Lakabıyla mmoda cok kişi tanır ve yalan söyleyip satmaZ. O ne dediyse ben ona inaniorum asla bilteksise inanamam 500 Tane şikayeti vardi 1 hafta öncesine kadar yok ettiler yine cıkar. Emre Heralde başka hosta gitti 300 tl gibi bir miktara çalışıyorum dedi yerini bulmuş ona başarılar dilememekten başka şansımız yok + Olarak 50 TL 'den yukarı vermiyorlarmış bunu duyunca bende güldüm doğrumu bide size sorayim.

Emre Diye Bir Adam Söylüyordu Ve Onun sözüne kesinlikle bende içinde olmak üzre cogu kişi güvenir sanal ortam olmasına rağmen FL Lakabıyla mmoda cok kişi tanır ve yalan söyleyip satmaZ. O ne dediyse ben ona inaniorum asla bilteksise inanamam 500 Tane şikayeti vardi 1 hafta öncesine kadar yok ettiler yine cıkar. Emre Heralde başka hosta gitti 300 tl gibi bir miktara çalışıyorum dedi yerini bulmuş ona başarılar dilememekten başka şansımız yok + Olarak 50 TL 'den yukarı vermiyorlarmış bunu duyunca bende güldüm doğrumu bide size sorayim.

Evet tüm şikayetler yeni ekip sayesinde temizlendi ;)
Emrenin yolu açık olsun kovulduğunu kendine yediremedi herhalde . Onsuz dahada güzel . Sen herkesin dediğine inanmaya devam etme bence ;)

Yine çıkmasına imkan yok .
Ve emre 300 TL alıyomus herhalde patron oldu gittiği yerde . O bilgiyle :) 2 gün geçmez ordanda atılır .

Emrenin Bilgisi Kesinlikle Sizden Üstündür. Siz Kendi pisliklerinizi temizleyin Sonra 50 TL'ye çalistiginizi Kendinize Yedirmeye Calisin bence :D .. Kıskançlıktan cıldırmıssınız 300 TL Bile inanilmaz az miktar 50 TL miktarini bir kişiye söylesem tüm forum çalkalanır. ;))) Sizin Filesinizida O Yapiyordu msnden Bana Söylüordu Files Yapiorum Die O gittikten sonra siz filesi bitirebildinizmi gerçeği söyleyiniz. Emreyi Çağırıyim onunlada konuşun. Emrenin Dediği Tek şey Bu : Bilteksisde 1 2 Adam Dışında Diğer Hepsi Satıcı.

Gerisini Anlamışsınızıdır. Bu Konuda kıskançlıktan kendinizi yıpratmayiniz Gelecek sikayetlere bakiniz smdi :D OverDoseye dayanamadiniz malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri