Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
insan olsana biraz milletin ekmeğiyle oynuyacağına git pkkların sitesini hackle şerefsiz
Kesinlikle katılıyorum ama o veletteki akıl o kadar çalısmıyo işte
Ben siteden ticket atarken hackledi pezevenk tickette gitmedi yetkililere ekmegiyle oynamayın milletin bide benim iş de aksadı ya pezevenk hackleyecek bu günümü buldun![]()
Açıldı site . Bilteksisde sorun yok ama diğer firmalarıda hacklicek bu velet dikkat etsin tüm herkes.
Bilteksis kesinlikle hiç iyi bir firma değil duydugum bir bilgiye göre cok önemli bir elemanını kaybetmişler zaten bu belliydi bilteksise fakat ben yaprakbilisime para yatirmistim amq 3 gündür site açilmadi server gelmedi açildigi gibi geri iade yaptırcaM overdosenin msn ekleyin bir tek akshosta islemiyor saldırısı.
Bu arkadaş'ı 2002den beri tanırım büyük işlere adım atmış ama bi faydası yok türk sitelerini hacklemekten başka bi iş yapmıyor .
Çok konuşulan bir hacker olsada türk sitesi hacklenmekle adam olunmuyor diye düşünüyorum ?
Çok konuşulan bir hacker olsada türk sitesi hacklenmekle adam olunmuyor diye düşünüyorum ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)