Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sizce server bugün açılacak mı???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu2345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Açılmaz gibime gelio ama genede sabır bir an önce açsalar ii olur aslında sıkıntıdan patlamak zereyim :(

Evet dun yazdİ ama arkadasin dedİgİ gİbİ son dk golu olabİlr 5-0 yenİgİz nerden baksan ama aÇilcak saat belkİ 10.00 da aÇilabİlİr Çunku dunden İÇİn 10.00 da aÇilcakti bugun aÇilcakmis ben saat konusunda oyle duŞunuyorum

Ya yeter artık ama ya ne yapmaya calısıyorsunuz Tr0jen - MajeziK Oyun ne Bakımı be oyun acılır Yarın öbürgün değişen hc bsy oLmaz e bu bakım niye neden bu kdr insanı bekletiyorsunuz ne zmn acılıcak weya bi acıklama yapın diycem yaptıgınız acıklamalarda en aaz 3 gun sonrasında acılıo ) :(

Admin 4 şubatta büyük bir ihtimal açılır dedi ama beklioruz inş. bugün açılır beklemekten başka yapıcak bişi yok lütfen oyun bir an önce açılsın

açılmaz diye düşünüyorum ama açılmasını istiyorum haydi mmomt2 severler tek yürek olalım tl ve gmlere destek verelimmmm.))))))HAYDİ GOL GOL GOL HAYDİ GOL GOL GOL:))))))))))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri