Birde 5-6k ard arda atıyorum dedim
O 86 level icin gecerli 99 levelde tahminime göre şimsek atma kritiksiz ve taşsız 10k+ vuracak taşla 15k lara cıkıyorki ard arda kimse bu skille dayanamaz
İstedigi savunmayı yapsın yinede en az 7k atarım ve bunu seri attıgımı dusunursek 7 k attım pot bastı 1k doldurdu tam doldururken bir 7k daha attım yine 1k doldurdu fakat son 7k da yatacagından eminim
yaklasık 12-13 saniye sürer
O 86 level icin gecerli 99 levelde tahminime göre şimsek atma kritiksiz ve taşsız 10k+ vuracak taşla 15k lara cıkıyorki ard arda kimse bu skille dayanamaz
İstedigi savunmayı yapsın yinede en az 7k atarım ve bunu seri attıgımı dusunursek 7 k attım pot bastı 1k doldurdu tam doldururken bir 7k daha attım yine 1k doldurdu fakat son 7k da yatacagından eminim
yaklasık 12-13 saniye sürerBeni kesen 2 şaman var.
Biri Ciqdem biri de mavi bayrakta iyileştirme becerili bi şamandı adını unuttum ama :S
Biri Ciqdem biri de mavi bayrakta iyileştirme becerili bi şamandı adını unuttum ama :S
Yok buse yanlis anlama bende yardımlasıyorlar manasında dedm zaten,birde her halukarda kritikci saman en iyisidir slotu iyilestirmeden daha cok keser,kritikci saman yardım üzerine kurulmus bir karakterdir ki +2 k vurması bile büyük bi marifettir az damage yer,kritik vurur,vurdugunun %40 ini yansitir, daha avantajlı
Bide bunların aynılarini arkadaslarina yaptirir 
Bide bunların aynılarini arkadaslarina yaptirir 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)