iste benım esram anlayan bırı cıktı sonunda![]()
3 sene oynadık şaman bırakda bilelm dime
Özelden Msn'i atsana çigdem yaf canm sıkıldı 
Tamam esra oyle olsun
Sen beni lonca savasında gormedin . Zaten lonca savasında amac karsıdaki rakibi kesmek degilmi ? Savascılar ninjalar suralar orda birbirine dalaşırken arkadan seri seri ard arda 5-6k atarsan( taşsız en az damage) rakibin durumu acı olur ve zaten seri heal atabiliyorum
4 saniyede canın 4-5k dolsa fena olmaz
Yani sana katılmıyorum.
Sen beni lonca savasında gormedin . Zaten lonca savasında amac karsıdaki rakibi kesmek degilmi ? Savascılar ninjalar suralar orda birbirine dalaşırken arkadan seri seri ard arda 5-6k atarsan( taşsız en az damage) rakibin durumu acı olur ve zaten seri heal atabiliyorum
Yani sana katılmıyorum.Ciqdem bence bana 12k vurmuştu bikere
Ama büyü savunması az Büyü çözmeyle 7k vurmuştum bende 
Ama büyü savunması az Büyü çözmeyle 7k vurmuştum bende 
Tamam esra oyle olsunSen beni lonca savasında gormedin . Zaten lonca savasında amac karsıdaki rakibi kesmek degilmi ? Savascılar ninjalar suralar orda birbirine dalaşırken arkadan seri seri ard arda 5-6k atarsan( taşsız en az damage) rakibin durumu acı olur ve zaten seri heal atabiliyorum
Yani sana katılmıyorum.
Sen kendin 4-5 k atacaksin ancak lonca üyeleri normal.Kritikci saman ise hem lonca üyelerine 6 k attirir hem kendi atar fark bu
ve senin seri atman sadece büyü hiziyla ilgili e.atisida en az senin skillerin kadar seri,büyü hızına bakar 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)