- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Durum bundan ibaret eğer gözleriniz gerçek bişeyler görmek istiyorsa bu lonca hakkında buyrun umarım bi dahakine daha tutarlı olursunuz !
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sen atlama szan![]()
Biz ogun savsı kabul etmesek burda yaygara cıkarmıcakmıydnızz off of alasını yapacaktınız![]()
He harun koye geldıgmde 5 tane tugralı grdm 3 ude suraydıadamdan saymyrsun demekkı loncandakılerı
valla uzuldum o kdar red edılmez yaw![]()
evt bizimde demek istedigimiz buydu ama anlayana biz 3-3 yapalm dedik yok dediniz onur kurdale dediki siz her loncaya gider yapmısınız ee nedn red ediyosunuz diye ama o savasta bile onur kardesim en çok kaçan kisi oydu bilaf vardı baskasının şeyiyle gerdege girme) buda komik bi durum oldu sizde biliyosunuzki bizim loncadaki arkadaslarımız açık olmus olsaydı okadar ne konusurdunuz nede o savası alabilirdiniz biz verdik size o savası farkında değilsiniz hala saçma sapan konular laflar yapıyorsunuz
La Baskent Herseye Atlama Dıger Konudakı Yorumları Gorduk Hade Nıe Kabul Etmedınız.
Tek başına mı açıktın bu savaş daveti sırasında mavilerdeydik kedi yavrusu gibi tuğra doluydu ve sana söz hakkı düşmüyor baskent tek atıyosun ya gel mavilerdeyiz şu dakika buyur at koca köy isyan etti sende dahil ol içlerine !
Bu Sadece bir oyun dien İnsan evladı işine gelnce wsye çağırıo gdyrz 6sura beni beklior.s Snra bugün çölde Tugrayı felç edince 1e 1 dionuz Lafla peynir gemisi yürümüor arkdaş Sonra kırmızlarda Bering adlı Şahısa 3-0 yendm halde hala kem küm edior Herkezde bir laf yaparım ederim Öle olmuo bu işler Biz 3 e tek dalnca gel 1 e 1 dio o dalnca adam oluor .s Yazık Bide DipNot:Bein Bedava<3
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sen de doqrusun bilo
lonca tek açık adam benim ve editlerimin çoğu yok
savaşa giriym de mi
sendeki yürek bu işte
şimdi sus otur yerinde !!!!
lonca tek açık adam benim ve editlerimin çoğu yok
savaşa giriym de mi
sendeki yürek bu işte
şimdi sus otur yerinde !!!!
- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
xP Kabul etmek yada etmemek Savası davet edene baglı değil savas açılan kişiye baglıdır.Etmeye bilir bundan sizene?Ayrıca dedigide doru editlerini kontörle sattıgı için Bering(harun) editlerini bir kısmı eksk..
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Tek başına mı açıktın bu savaş daveti sırasında mavilerdeydik kedi yavrusu gibi tuğra doluydu ve sana söz hakkı düşmüyor baskent tek atıyosun ya gel mavilerdeyiz şu dakika buyur at koca köy isyan etti sende dahil ol içlerine !
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen atlama szan
Biz ogun savsı kabul etmesek burda yaygara cıkarmıcakmıydnızz off of alasını yapacaktınız
He harun koye geldıgmde 5 tane tugralı grdm 3 ude suraydı
adamdan saymyrsun demekkı loncandakılerı
valla uzuldum o kdar red edılmez yaw
Biz ogun savsı kabul etmesek burda yaygara cıkarmıcakmıydnızz off of alasını yapacaktınız
He harun koye geldıgmde 5 tane tugralı grdm 3 ude suraydı
adamdan saymyrsun demekkı loncandakılerı valla uzuldum o kdar red edılmez yaw
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)