R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dönüşüm Hakkında Bilgiler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 24hakan24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Arkadaslar sizlere kendi hazırladım bir dönüsüm klavuzunu burada paylasmak ıstedım :) Lutfen emege saygı gosterelım..

Dönüşüm Küresi Ne İşe Yarar:Canavarlara ve Bosslara (Yani patronlara daha cok hasar vermenizi Saglar..

Dönüşüm Yetenegimizi Nasıl Arttırabılırız

"Dönüşüm Kitabı" ile 17-20 arası master e ulaştırırız..Master olduğu taktirde(M1) "İleri Dönüşüm Kitabı" ile 7-10 seviye arası GrandMaster'e ulaştırırız..Grand Master Olduğu taktirde(G1) 7-10 arası "Master Dönüşüm Kitabı" ile Perfect Master e ulaştırabiliriz..Perfect Master(P) son seviyedir ve daha geliştirilemez..

Bazı patronları keserken yanımıza bir de shaman almak bizlere avantaj saglar

Ejderha yardımı yetenegi Perfect Master olan (Pvp serverler icin konusuyorum) Bir shaman yanımızda patron keserken bulundurmak bizim yararımıza olur.Ejderha yardımı yetenegi kritik özelligi verir.Ve böylece silahınızdan ve takılarınızdan gelen krıtık ve ejderha yardımı yetenegınden gelen krıtıkle her vurdugunuz krıtık olarak canavara yansır.Ve 2000 vuruyor isek daha yuksek bir hasara sahip oluruz.

Eger kesecegimiz patron cok guclu ise veya kesmekte zorlanıyorsak

Yanımızda bulunan shamandan Yansıtması ve Kutsaması perfect master ise bu yetenekleri ondan isteyebiliriz.Ve böyle Patronu rahatlıkla kesmiş oluruz ... :)

Tamamen kendı hazırladıgım bır donusum klavuzudur.Emege saygı lutfen :) +Rep verebılırsınız vermeyebılırsınız canınız sagolsun. :)

Herkeze iyi dönüşümler diyorum. :)

LoneLy...

yanlıs lık var bnm tr de ki ninjamda 7 ile 10 arası veya 17 ila 20 arası master g master p master falan seviyeye ulasır değil hep son seviyedeyken ulaşıo mesela dönüşüm 20 de master oluo m10 dan sonra 1 bk daha okuyunca g oluo p de aynı sekilde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri