mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Paranoyaklaşanlar...h3LL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Entryca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

6660.jpg

AdamLar çekemiyor.Artık Paranoyaklaşmışlar.Neredeyse Demirciyede lan yıldıray çalarsın felan basma itemi diyecek:m08:h3LL adım can bende memnun oldum:D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fatma gül ün suçu Sahilde tek gezmesiydide :l03::l03: Kardeşim Benim suçumda Sw de tek denilen en az 10 kişide oLan KasK ı Değerinden fazla biLe para veripde aLamamak mı :m08::m08: Harbiden Adam paranoyaya bağLamış :m08: o kask dan Kırmızı Bayrak 104 LwL AzRaiLiNiZzz dede var Ve bu kişiYede ''y4b4n'' a satma o kask ı demiş h3ll arkadaşımız ;) Ne diyeLim ne diyelim :rolleyes: 7 aydır aynı olan atımın ismi Cevap versin ''CeKeMeYeNeANTEN'' :l03::l03::l03::l03::l03:

:rolleyes: :ka19: :D
:m08: :m08: :m08: Koptum :D ctrl Tek Tek araştırmıs Bide :D

Gelen Geçen Atıyo Bu Fırlatıyo :D :m08: :m08:

Son düzenleme:
Fatma gül ün suçu Sahilde tek gezmesiydide :l03::l03: Kardeşim Benim suçumda Sw de tek denilen en az 10 kişide oLan KasK ı Değerinden fazla biLe para veripde aLamamak mı :m08::m08: Harbiden Adam paranoyaya bağLamış :m08: o kask dan Kırmızı Bayrak 104 LwL AzRaiLiNiZzz dede var Ve bu kişiYede ''y4b4n'' a satma o kask ı demiş h3ll arkadaşımız ;) Ne diyeLim ne diyelim :rolleyes: 7 aydır aynı olan atımın ismi Cevap versin ''CeKeMeYeNeANTEN'' :l03::l03::l03::l03::l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri