InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Paranoyaklaşanlar...h3LL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Entryca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Enes Bi biz dürüstüz işte kardeşim Galiba bu oyunda :) h3ll in itemleri ile bile 2-3 atıp 4-5 k damage yiyordu sw 2. si denen çarlar yahu :m08::m08: Ben Tr den bıkıp gelmişim Mars a , bunlar Tr ye merak sarmışda genede Mars dan ayrılamıyorLar nedense :l03: :l03: Hayır Geçen gün Bazı S.Mod arkadaşlarda dedi Şunu al bunu ver bunu bul İtemi vercem gibi Kandırma harekatları dolandırıcılıkdır bu oyuncuların. Ss alarak forumda yayınlasam o h3ll in itemleri ile beraber dolandırıcılıkdan ban yerlerdide. Bakma işte insaflı tarafıma denk geldiler. Bana bu kadar düşman olma sebeblerini hala anlamış değilimde. Neyse.

Rüzgar Kayadan Sadece Toz götürür... :ka19:

Ben dedim çocuga kaskı satma yaban´a diye beleşe vercem dedi vermelen dedim :m08::m08::m08: asdsdfsdfas

(ZaZuKeN)

Enes Bi biz dürüstüz işte kardeşim Galiba bu oyunda :) h3ll in itemleri ile bile 2-3 atıp 4-5 k damage yiyordu sw 2. si denen çarlar yahu :m08::m08: Ben Tr den bıkıp gelmişim Mars a , bunlar Tr ye merak sarmışda genede Mars dan ayrılamıyorLar nedense :l03: :l03: Hayır Geçen gün Bazı S.Mod arkadaşlarda dedi Şunu al bunu ver bunu bul İtemi vercem gibi Kandırma harekatları dolandırıcılıkdır bu oyuncuların. Ss alarak forumda yayınlasam o h3ll in itemleri ile beraber dolandırıcılıkdan ban yerlerdide. Bakma işte insaflı tarafıma denk geldiler. Bana bu kadar düşman olma sebeblerini hala anlamış değilimde. Neyse.

Rüzgar Kayadan Sadece Toz götürür... :ka19:

:rolleyes::ka19:

ben öyle birşey hatırlamıyorum yoksa araştırdımda benimmi kafa gidip geliyor :)

hala gerçek parayla item satmaya kalkışanlar var bence bunlar direk banned olmalı !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri