Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ya Arkadaslar nedir Bu mmomt2 den çektiğimiz. Bırakmayı düşünmüyorum ama bu kadar süre sadece onu bekleyemem. bu nedenle bana adam gibi.mmomt2 gibi bir private server önerebilecek olan varmı? Cwplarınızı bekliyorum.
Bu Serverin Kalitesi İyice Düştü Gerek Oyundan Olsun Gerek 9 Yaş Zekalı Beyinsiz Player Sürüsü Olsun. Ama Şunu "Bazıları" İyi Bilsin Ki Klavye Arkasından Küfür Etmek hakaret Etmek Çok Kolay. 23 Yaşında İnsanım 9 - 15 Yaş Arası Daha Bıyıkları Terlememiş Veletler Bana Durduk Yerde Küfür Edip Hakaret Edebiliyor Ama Sanal Ortam Diye Fazla Güvenmesinler. Ben Onların Yerlerini Bir Şekilde Tespit Ederim. Bunu Alenen Tehdit Olarak Algılayabilirler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)