kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kazanç Sağlayacak Pvp Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan whitesilence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 227

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar işten çıkarıldım
Bi süre kafamı metin2ye vermek istiyorum bana böyle emek server olup onlinesi yüksek olup itemleri itemci üzerinden satıp güzel güzel gelir kazanabileceğim zor pvp önerebilecek var mı ? sizinde oynayıp kazandığınız var ise önerilerinizi bekliyorum :)

kapanmayacak tek pvp bekleriz :) 5 aydır açık ek olarak kendi e-pin ve item satış sitemiz de mevcut. satış yapabilirsiniz.

Arkadaşlar işten çıkarıldım
Bi süre kafamı metin2ye vermek istiyorum bana böyle emek server olup onlinesi yüksek olup itemleri itemci üzerinden satıp güzel güzel gelir kazanabileceğim zor pvp önerebilecek var mı ? sizinde oynayıp kazandığınız var ise önerilerinizi bekliyorum :)
Bir iki yorumum olacak, umarım kişisel algılamazsınız.

İşten çıkarılmanız için üzgünüm fakat, önceliğiniz farklı bir iş bulmak/kurmak olsa daha iyi olmaz mı, eğer farklı bir geliriniz yoksa Metin2'ye ayırdığınız zamanda psikolojik olarak rahat olmayacaksınız, ayrıca itemci'den birşeyler satmak kısa süreli ve düzensiz bir iş, bunu gelir kapısı olarak görmemelisiniz.

Bir iki yorumum olacak, umarım kişisel algılamazsınız.

İşten çıkarılmanız için üzgünüm fakat, önceliğiniz farklı bir iş bulmak/kurmak olsa daha iyi olmaz mı, eğer farklı bir geliriniz yoksa Metin2'ye ayırdığınız zamanda psikolojik olarak rahat olmayacaksınız, ayrıca itemci'den birşeyler satmak kısa süreli ve düzensiz bir iş, bunu gelir kapısı olarak görmemelisiniz.
kişisel algıladığım bir konu değil. gelirim var zaten. sadece kafamı dağıtmak istiyorum dağıtırkende zaman harcayacağım için. en azından ufak harçlıklar kazanmak isterim .) yinede teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri