Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Su Ejderhası Kesimi "TUGRA"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[ı]lan bak yne agzımı açtırıcaksın rmazan ramazan.bn kimden çaldımlan sölesene..kanıt göstersene lan.sendeki lanetli acaba nekadar yalan dolanla yaptın allah bilir.illamı dedirtcen lan.illamı götercen.sana bir makbuz gösterrrm erdogan gündüz adına yatırılan makbuZLARIarı dudugın uçuklar.illamı dertcen lan.senn kaznadıgınız parayı neyse gerisini demye gerek yok.lan herkesi agzı boş herkes yok chatlax hırsız wsws gösterlan kanıtı kimin ne mal oldugu oratada pis yalaka.oyunda götümden ayrılmıordun.sana hakAret ederdim yine peşimde doşLaŞır agzını açardın chatlax banA item versin die.girlan oyuna verimde 1 edit bari doy aç köpek.nelan bu oyuna para yatırınca 60 edit olunca hırsız mı oluoruz.oyuna parayı baydım aldım.huzursuzmuyum asla.aha cixjojuk şahit sırf oyunn aydatını karsılamk için 200 tl de ayrıca yatırdım BUNU SIRF ARTİSLİK OLSU NDİE DEGİL CİX ŞAHİT BN YATIRMADAN ÖNCEDE DEİM HATTA 200MMO NUN HER BİRİNİ BASKALRNN DEDİKERLNİ ÇEKEREK SATTIM...bunu chatlax ın hesabına degilde 5iktasnnjaya fln bkn 5iktas.ve daha birçok çar.hepsinn kanıtı var agzımı açtırtma gel ankara sana makbzları gösterrr suratına vururum sonra abi af edersin dersin ama sonra agzı burun değişmiş şekilde geri dönersin.bn senmiyim,2 item için adamlıktan çıkıp bir arakdasına böle dier arkdasına baska konusan.tüm arkilerinle koonustum herkes aynısını.hadi gir oyunada gösterim o kişileri hadi girr hodri meydan[/ı]

Son düzenleme:
Eee yeter.Hakan knk k.b ama burası bir forum.Msnde, özelde birbirinize istediğinizi yapın ama forum düzenini bozmayın.

Başarılı kardeşlerim :)

1. sEN kIMSINKI sENIN Yanında Dolaşcam 2.Küpe İçin 1 Hafta Dolaştın Bana Hırsız Ilk Sen Dedın Kanıt Goster Dedım Gösteremedın Ne Oldu LoreaL Edıtlerımı CaLdı Dedı Hea SS LERDEN BAHSEDIYOSUNYA HANE SENIN 2 TNAE SS VAR BENDE HADE SIMDI GEL OYUNA OYUNDAYIM.

küepn içinmi hahaha xD sendeki küpede bnde 4 tane var :) seni küpenemi kaldım bare yolan konusmalan.Dünkü cocuk dışlanmış dolaşıorsun.TUGRA dan atıldın efasaneden atıldın bnm açtıgım loncayada alınmadın.Şimdi otur düşün bakalım kimde sorun var..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri