- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 258
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adam Gıbı Konus. Terbıyesızlıgın Luzumu Yok!
- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ya hehehe
. Adamlığını senden öğrenecek kişi değilim emin ol.Ben senn gibi ay hakan knk bana lanetlini weririmsini sonra ben vermeyince trip atam adam değilim sonrada gelip sakın itiraz etme yukarıda allah var koyarım ss yi ki biliyorsun elimde var
.Sonra gersini sen düşün oyuzden şşş.Bana gelipte burda adamlık taslama.İster benden büyük istersen benden küçük ol ama adam ol yeter...
. Adamlığını senden öğrenecek kişi değilim emin ol.Ben senn gibi ay hakan knk bana lanetlini weririmsini sonra ben vermeyince trip atam adam değilim sonrada gelip sakın itiraz etme yukarıda allah var koyarım ss yi ki biliyorsun elimde var
.Sonra gersini sen düşün oyuzden şşş.Bana gelipte burda adamlık taslama.İster benden büyük istersen benden küçük ol ama adam ol yeter...- Katılım
- 1 Ocak 2010
- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 258
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
O Oncedendı Beyefendı Sımdı Gel Ben Sana Verem Sana Lanetlı Bız 2'itemın Lafını Yapacakar Kadar Degılız Bu 1. MIllettden Caldın Edıtleri Mıllete Satmayada Calısma Hade Sımdı Koy SS Beklıyom.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)