Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adam Gıbı Konus. Terbıyesızlıgın Luzumu Yok!
Ya hehehe
. Adamlığını senden öğrenecek kişi değilim emin ol.Ben senn gibi ay hakan knk bana lanetlini weririmsini sonra ben vermeyince trip atam adam değilim sonrada gelip sakın itiraz etme yukarıda allah var koyarım ss yi ki biliyorsun elimde var
.Sonra gersini sen düşün oyuzden şşş.Bana gelipte burda adamlık taslama.İster benden büyük istersen benden küçük ol ama adam ol yeter...
. Adamlığını senden öğrenecek kişi değilim emin ol.Ben senn gibi ay hakan knk bana lanetlini weririmsini sonra ben vermeyince trip atam adam değilim sonrada gelip sakın itiraz etme yukarıda allah var koyarım ss yi ki biliyorsun elimde var
.Sonra gersini sen düşün oyuzden şşş.Bana gelipte burda adamlık taslama.İster benden büyük istersen benden küçük ol ama adam ol yeter...O Oncedendı Beyefendı Sımdı Gel Ben Sana Verem Sana Lanetlı Bız 2'itemın Lafını Yapacakar Kadar Degılız Bu 1. MIllettden Caldın Edıtleri Mıllete Satmayada Calısma Hade Sımdı Koy SS Beklıyom.
Uzatmayın looo krdesim istyrsa rep vririz sorun deiel 1 rep imi kısknıcm ondn
rep dediğin nedir ki bu kdr üzmeyin kndinizi isteyene istenilen kdr rep verilir 
rep dediğin nedir ki bu kdr üzmeyin kndinizi isteyene istenilen kdr rep verilir 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)