Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bir oyun zevkimiz vardı içine ettiniz.bugün 1 saat boyunca oyuna girmeye calısdım hata verdi.en sonunda girdim.buz zindanında yaklaşık 10 dakika kasıldım.potum bitti ve diğer isler için köye gidiyordum.ışınlanırken attı oyundan ve giremedim.artık bir çözüm bulun ch 2 olcakdı noldu ona? çok güzel bir pcp oynarken çok zevk alıyorum artık buna bir çözüm bulun!!!
Yha Kardesim Bende Kaldım Buz Zindanında Ama Zorla Cıktım Dur Sana Benim Yasadıgım oLayı anlatım: şimdi kardeşim ben kızıl ormandaydım kasmaya gidiyordum oglen vakti daha saat kızıl ormandayım 1 arkadasım msnden bana bişi yazmıs oyunu alta indirdim ve arkadasıma yazdım en fazla 5sn surdu oyuna bir girdm birisi bni dağın ucunda sıkıstırmısı cıkamadım bi karkter atım dedim attım tam atarken 0yundan attı ve o gun aksama kadar herkez oynarken ben denedim ama oyuna girmedi :S sende sabırlı ol da su olay bi cozulsun sonra tekrar eski oyunumuza geri donelim inş..
ben buz zindanında kalmadım dediğim gibi olaylar yasanırken birden kendi oyundan attı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)