- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben Neysem Oyum senin Gibi Foto alıp Foruma atmıyom atmamda Elvet Sende Kendini Cok Dürüst Cok MantıkLı biri sanma![]()
Cancağızım,benim mantığım veyahutta dürüstlüğüm,insanları rahatsız etmediğim sürece sadece beni bağlar.Ayrıyetten bana yapılan bir yanlışlığın görüntüsünü tabiki de alacağım ve foruma atacağım.İnsanlarda görsünler,onlarda yorum yapsınlar diye.Eğer bir gün benim yanlışımı görürsen,aynısını sen de bana yap.Hakkındır.Aynen benim hakkım olduğu gibi.
- Konular
- 331
- Reaksiyon Skoru
- 132
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Cancağızım,benim mantığım veyahutta dürüstlüğüm,insanları rahatsız etmediğim sürece sadece beni bağlar.Ayrıyetten bana yapılan bir yanlışlığın görüntüsünü tabiki de alacağım ve foruma atacağım.İnsanlarda görsünler,onlarda yorum yapsınlar diye.Eğer bir gün benim yanlışımı görürsen,aynısını sen de bana yap.Hakkındır.Aynen benim hakkım olduğu gibi.
İyi Bakalım Takıl
:m08: :m08: :m08: :m08:- Katılım
- 30 Ocak 2010
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ciddiyetsizliğin ve ciddiyetsizliğinin şeklinden yaşının küçük olduğunu ya da zeka olgunluğuna ulaşamadığını çıkarıyorum.Yazık .. Klişe bir cümle gelsin sana : Allah akıl fikir versin .
- Konular
- 331
- Reaksiyon Skoru
- 132
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ciddiyetsizliğin ve ciddiyetsizliğinin şeklinden yaşının küçük olduğunu ya da zeka olgunluğuna ulaşamadığını çıkarıyorum.Yazık .. Klişe bir cümle gelsin sana : Allah akıl fikir versin .
Bak Tartısma Yaratmak istemiyom Tartısacak Baska KişiLer Bul Hiç senLe Polemige Giremem
ZekayLa Yada YaşLa alakası yok sadece Kendine Baska Maceralar ara
:l04: