BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Terbiyesiz DersmLe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben Neysem Oyum senin Gibi Foto alıp Foruma atmıyom atmamda Elvet Sende Kendini Cok Dürüst Cok MantıkLı biri sanma ;)

Cancağızım,benim mantığım veyahutta dürüstlüğüm,insanları rahatsız etmediğim sürece sadece beni bağlar.Ayrıyetten bana yapılan bir yanlışlığın görüntüsünü tabiki de alacağım ve foruma atacağım.İnsanlarda görsünler,onlarda yorum yapsınlar diye.Eğer bir gün benim yanlışımı görürsen,aynısını sen de bana yap.Hakkındır.Aynen benim hakkım olduğu gibi.

Cancağızım,benim mantığım veyahutta dürüstlüğüm,insanları rahatsız etmediğim sürece sadece beni bağlar.Ayrıyetten bana yapılan bir yanlışlığın görüntüsünü tabiki de alacağım ve foruma atacağım.İnsanlarda görsünler,onlarda yorum yapsınlar diye.Eğer bir gün benim yanlışımı görürsen,aynısını sen de bana yap.Hakkındır.Aynen benim hakkım olduğu gibi.

:rolleyes: :rolleyes:

İyi Bakalım Takıl :D :m08: :m08: :m08: :m08:

Ciddiyetsizliğin ve ciddiyetsizliğinin şeklinden yaşının küçük olduğunu ya da zeka olgunluğuna ulaşamadığını çıkarıyorum.Yazık .. Klişe bir cümle gelsin sana : Allah akıl fikir versin .

Ciddiyetsizliğin ve ciddiyetsizliğinin şeklinden yaşının küçük olduğunu ya da zeka olgunluğuna ulaşamadığını çıkarıyorum.Yazık .. Klişe bir cümle gelsin sana : Allah akıl fikir versin .

Bak Tartısma Yaratmak istemiyom Tartısacak Baska KişiLer Bul Hiç senLe Polemige Giremem ;) ZekayLa Yada YaşLa alakası yok sadece Kendine Baska Maceralar ara
:rolleyes: :l04:

Vuv .. etkilendim bu olgun tavrından.Eyvallah , iyi oyunlar dilerim "insan" kardeşim.."İnsanlıktan" çıkmamanıda dilerim.. ;D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)