NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Terbiyesiz DersmLe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dersmle.png
[/URL] Uploaded with [/IMG]

Kendini mahallenin ağası sanıyor arkadaş resmen."İnsan" gibi yaklaşırken ben ona,tek kelime hakaret etmezken en sevmediğim şekilde, yani "artist" bir üslupla konuşmaya başlıyor.Ve en sonunda da "Artistliğin" doruk seviyesine ulaşıyor.İşin garip yanı attığımız ws'lerde hp'm dolu değilken saldırıp beni öldüren,bana haber vermeden saldırmaya başlayan da yine kendisi.Evet 2-3 kez kesti beni,bende onu kestim.Ama sanırım o çarının ölmesini hazmedemiyor.Terbiyesiz...

İnsan Gibi Yaklasırken :D diyo halla Kendini Cok beLLi ediyon :m08:
Bide O beni Kesti Ben Onu Kestim Ne oluyo Kasapmıyız :D anlatım tarzına Hayranımm :ka19:

Bak tekrar tekrar söylüyorum.Kimse,özellikle de tanımadığım insanlar bana "Olum" gibi kelimeler kullanamaz.Seni uyardım,"Düzgün konuş " dedim.Fakat sen aynı havayla konuşmaya devam ettin.Kendini savunman en doğal hakkın,fakat azıcık mantıklı laflar et.Konuşmaları okuyanlar hangimizin "insancıl" davrandığını görür zaten.Tabi yardakçı değillerse.

Pek ikna edici değil dersmle.Varsayalım ki doğru,bunu o an uyardığımda da söyleyebilirdin değil mi ? Konuşarak anlaşan varlıklarız biz en nihayetinde. "İnsan"ız , "YARATIK" değil ..

Ben Neysem Oyum senin Gibi Foto alıp Foruma atmıyom atmamda Elvet Sende Kendini Cok Dürüst Cok MantıkLı biri sanma ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)