farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Nacivat Hatası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KorkusuzTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 925

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar nacivatı açtım ip adresini server ismini falan yazdım. User name ve password da yazdım. Test Connection'a tıkladım. Ama ''2003 - Can't connect to MySQL server on 192.xxx.x.x(yani ip adresi)'' böyle bir hata geldi. Bu nacivata nasıl bağlanabilirim ? Nolur arkadaşlar yardım edin ! :(

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Navicat programında çoğu kişi MySQL hatası alıyor. Ve GM oluşturamıyor. Bu sorun bizden kaynaklanan birşey. Yani bir yerde yanlış yapıyoruz. Sysinstall ayarlarında yanlışlık yapıyoruz. Bu yanlışımızı nasıl düzelteceğiz?

Şimdi arkadaşlar Virtual PC'den serveri açtık, giriş yaptık (root...). "sysinstall" ayarlarına giriyoruz.
Configure>Networking>Interface s ayarlarına girdik. Orda

Ipv4 Gateway yerine düz IP mizi yazıyoruz > x.x.x.87

Sonra

Ipv4 Address yerinede IP mizin sonunu 100 olarak yazıyoruz > x.x.x.100

Sonraki Netmask yerinede > 255.0.0.0 yazıyoruz ve okledikten sonra Navicat ayarlarını resimdeki gibi yapıyoruz.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Ayarları yaptıysanız bundan sonra hata almazsınız...

Olduysa bi +Rep İsterim artık ;)
Navicat programında çoğu kişi MySQL hatası alıyor. Ve GM oluşturamıyor. Bu sorun bizden kaynaklanan birşey. Yani bir yerde yanlış yapıyoruz. Sysinstall ayarlarında yanlışlık yapıyoruz. Bu yanlışımızı nasıl düzelteceğiz?

Şimdi arkadaşlar Virtual PC'den serveri açtık, giriş yaptık (root...). "sysinstall" ayarlarına giriyoruz.
Configure>Networking>Interface s ayarlarına girdik. Orda

Ipv4 Gateway yerine düz IP mizi yazıyoruz > x.x.x.87

Sonra

Ipv4 Address yerinede IP mizin sonunu 100 olarak yazıyoruz > x.x.x.100

Sonraki Netmask yerinede > 255.0.0.0 yazıyoruz ve okledikten sonra Navicat ayarlarını resimdeki gibi yapıyoruz.

29.jpg

Ayarları yaptıysanız bundan sonra hata almazsınız...

Olduysa bi +Rep İsterim artık ;)

Evet Arkadaşlar Hamachide Mysql Hatası Alan Arkadaşlarım İçin Açmayı Düşündüm Bu Konuyu Umarım Yararlı Olabilirim

1-Nacivatta Eğer Mysql Hatası Alıyorsanız Bilinki IP Adresiniz Sysinstall Bölümünde Kaydolmamış Demektir

2-Nacivatı Kapatıyoruz Server'a Reboot Atıyoruz..Ondan Sonra Login:root Pw:mcnccçom Yazıp Giriş Yapıyoruz..

3-Sonra Sysınstall Girip Önceden Yaptığımız Adımları Tekrarlıyoruz [Hani IP Yazdığımız 100 Lü Ve 255.0.0.0]

4-Ondan Sonra Esc'ye Sonuna Kadar Basıyoruz Ve Başlangıç Sayfasına Dönüyoruz..

5-Sonra /etc/rc.d/netif restart Yazip Hamachi IP İmizi Oraya Kaydediyoruz../etc/rc.d/netif restart Yazdıktan 30Saniye Sonra VirtualPc Ye Restart Çekiyoruz Ve Giriş Yapıyoruz Sorun Düzeldi..

Evet Yararlı Olmuşumdur Diye Düşünüyorum Yapamayanlar Konu Altına Cevap Yazabilir İlgileneceğim Smile

NOT:Arkadaşlar Nacivattaki Ağ Adı'nı Filan Silip En Baştan Yazıyoruz Sorun Düzeldi

Yap buda olmadıysa artık bilemiyorum.. iyi oyunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri