bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

bunu da mı yapcaktınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 335577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 565
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

admin bak suçlamaya çalışmıyorum ama para verdiğimiz itemler var tmm oyunda uğraşmayı bırakmadınız sağolun ama saate bakın ltfn açın artık şu oyunu yha somestır boşa gidiyor yeter be insanları bekletmeye hakkınız yok açıyosanız açın açmıyosanız kapatın yeter artık herkes bıktı tmm kimse kapanmasını istemiyor ama yok böyle bişi biraz saygı yha o kadar para verdik o kadar emek verdik dün gm geldi koycam siteye dedi hiç bişi yok oyunu bari açık tutun ch2 yi yapın oynamak istiyoruz başka oyun he siz boşa uğraşıyoruz demeye başladınız burdaki herkesin kırıcı sözü oyunun açılması için kolaya kaçıp kapatmadınız ama çok uğraştığınızda da bişi olduğunu görmedik şu serveri ltfn açın artık ve da zaman geçirmekten bıktı yok kelime oyunu yok legolu zombi avlama yeter be sıkıntıdan patlicam oyun açılcak ama bir çok oynayıcıyı kaybettiniz bile ben size karşı değil aksine sizin tarafınızdayım ama böyle devam ederseniz bir tane bile oyuncunuz kalmaz başlatmayın datacenter hatanıza yha of....

admin o konuşmaya dikkatli bakarsan sadece bir uyarı olduğunu görürsün ama yok haklı olduğum için banlicaksanız sizi bilmem

şınav çeken kedi komik bu streste gülmek için bir şey arıyodum o oyun siteleride reklam değil zaman geçirmek için 2dk oynayın 2 saat geçiyor ciddiyim XD

ben bi gün oynadım spr bişi ama pack olayı olcaksa bırakırım türk metni oynarım ki o da kapanıyor alestadaki çarımdaki itemlerin hepsi gitmiş gm alıyor alestayı alesta ölüyor arkadaşlar söylim edillee nin bile itemleri alıncak jaguar ınki alındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri