Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Düşünün Bir Sabah Uyanıyorsunuz Ve Her Sabah Yanınızda Olan Kardeşiniz Abiniz Vs. Ailenizden Kimse Yok Ve Sadece Sana Tatlı Tatlı Gülümseyen Dünyalar Güzeli Bir Karın Var Ve Günaydın Aşkım Diyor Sen Kimsin Demek Yerine Onun Güzel Opücüğünün Verdiği Hazzı Gözyaşlarına Akıtarak Saf Saf Etrafa Bakıyorsun Ve Birden Telefonun Çalıyor Telefondaki Şöföründür Ve " Efendim Kapının Önündeyim Sizi Bekliyorum " Diyor Sizse O Dünyalar Güzeli Kızdan Hiç Kopamayacak Gibisiniz Ve Birden Kapı Çalıyor Oğlun ! İçeriye Giriyor Yaklaşık 9-10 Yaşında Annesiyle Beraber Sana Güzel Bir Kahvaltı Hazırlamak İstemişler Ama Sen Çok Yoğunsun Birden Kalbin Duruyor Ve Olduğun Yerde Düşüyorsun Seni Hastaneye Zor Yetiştiriyorlar Ve Gözünü Açtığında İse Yanıbaşındaki Karın Ve Oğlunun Ağlayışları Bir Yanda Dursun Annen Baban Kardeşlerin Hastanenin Altını Üsütne Getiriyorlar Ve Bir El Uzanıyor Ve Bir Tane Daha Bedenini Alıp Koyuyorlar Kefene Ben Neden İçinde Değilim Diyorsun Ve o Anda Anlıyorsun Ki Tüm Yaşanmışlıkların Bir Sonu Varmış Herşey Bitecek... Sen İse Hala Olayın Şokundasın Birden Bir Damla Gözyaşı Dökülüyor Gözlerinden Daha Hayatına O Kadar Doyamamıştın Ki Daha Karın Ve Oğlunla Geçireceğin O Kadar Gün Vardı Ki Sen O Zaman Ölmemeliydin Yaşamalıydın Neden Öldün Ve Bunu Anladın Artık Her Şeyin Bir Sonu Var Ardından Kahrolmuş Bir Çocuk Ve Gencecik Bir Kadın Gözleri Belkide Hiç Kurumayacak Senin Bu Zamansız Gidişinden Ve Gözlerini Açıyorsunki Bu Bir Rüyaymış ŞÜKÜRLER OLSUN diyorsun ve birden Apartmanı Bir Çığlıkla İnleten Karşı Komşunuz Sizin Rüyanızda Gördüğünüz Şeyin Aynısı Karşı Komşunuzun'da Başına Geliyor Ve Psikolojiniz Bozuluyor İdare Edemiyorsunuz Ve Bir Gün İstanbul Köprüsünden Hiç Kuşku Ve Hiç Sorun Bırakmadan Sessizce Bağırarak İntihar Ediyorsunuz Hayat Dediğin İşte Bu Kadar......
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Senın psilojik sorunların var evlat
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)