HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Malaga İle Şampiyon Olmanın 3 Yolu Vardır 1 Burda Diğerlerini Bulduysanız Banada Yazın 
Bu Taktikle Şuan 1 Kez Şampiyon Oldum Şuan İse 4.yüm (Takımı Aldım Taktiği Ayarladım Ve Tatil Moduna Girdim Buna Rağmen 4. lük Bence Harika)
4-5-1(B)
Geride Kal
Forvete Yardımcı Ol
Sadece Atak
Sert Kaleyi Görünce Vur
Hucum
Hızlı Paslaşma
%75 Press (3 ünüde %75 Press in Hizasına Getirin)
Alan Savunması
Hayır
Bu Taktikle İyi Transferler Yaparak ve Doğru Oyuncuları (25 yaş altı Kaleciler için 29 yaş ve altı) Antremana Alarak Şampiyonluk Garanti ama Uğraşmak İstemiyorum Derseniz Takımı Alın Bu Taktiği Uygulayın Ve Tatil Moduna Girin Lig Bittiğinde 1.-5. Arası Bi Sonuç Alırsınız

Bu Taktikle Şuan 1 Kez Şampiyon Oldum Şuan İse 4.yüm (Takımı Aldım Taktiği Ayarladım Ve Tatil Moduna Girdim Buna Rağmen 4. lük Bence Harika)
4-5-1(B)
Geride Kal
Forvete Yardımcı Ol
Sadece Atak
Sert Kaleyi Görünce Vur
Hucum
Hızlı Paslaşma
%75 Press (3 ünüde %75 Press in Hizasına Getirin)
Alan Savunması
Hayır
Bu Taktikle İyi Transferler Yaparak ve Doğru Oyuncuları (25 yaş altı Kaleciler için 29 yaş ve altı) Antremana Alarak Şampiyonluk Garanti ama Uğraşmak İstemiyorum Derseniz Takımı Alın Bu Taktiği Uygulayın Ve Tatil Moduna Girin Lig Bittiğinde 1.-5. Arası Bi Sonuç Alırsınız