Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar burada bir oyun oynuyoruz ve bu oyunun en iyi şekilde oynanmasını isteriz Shortyide biliyoruz oda bizim karakterlerimize sahip çıkıyor item silinmesini engelliyor adam bizim yhani mmomt2 halkı için çalışıyor istemese yapmaz yaptıgımız itemler verdiğimiz emekler boşu boşuan giderdi doğru deiL mi arkadaşLar!!!ben oyun 46.cısıyım HerqeLeee oyunun kapanması beni çok üzer bnim üzüLdüğüm Gißi sizLeRde üzüLüRsüNüZ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN SABIRLI OLALIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gelip forumda boyle bir konu acicak ve ben buna sessiz kalicam. asil terbiyesizlik sessiz kalmamda. ve sen gelmis bana adami arka cikiyorsun. eger benimle ilgili bir sikayetiniz varsa ustlerime sikayette bulunun. burasi oyunla ilgili acilmis konu. ayrica o mesaja konun basligini koy. bak bakalim o zaman insanlar nasil dusunucek.
gorevim gereki benimde sana karsi soyleyecegim laflarin siniri var.
oyun kapali-terbiyesizlik veya sacma sapan icerikli konulari gerekli aciklamalari yapip kilitliyecegim.
gorevim gereki benimde sana karsi soyleyecegim laflarin siniri var.
oyun kapali-terbiyesizlik veya sacma sapan icerikli konulari gerekli aciklamalari yapip kilitliyecegim.
Saygilarimla [ORmanCi*
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)