- Konular
- 114
- Online süresi
- 2m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 29 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
acilacak. ellerinden geldikleri kadar hizli calisiyolar. baska sw ye gidiceksen git burda boyle konusmaya hakkin yok. ne demek baska sw ye gideriz ? tutan mi var seni ? defol git o zaman ? Bu Ormancıdan Alınan Mesaj
Allah Aşkına Böyle Bir Laf Söylenirmi Siz Kaç Yaşindasiniz Bu İnsanlar 2Gündür Bekliyor Sen kendini Ne Sanıyorsun! Konu Açmış Kilitleyip Sabitlettirmiş.Siz Ne Zaman Bizi Düşündünüz Soruyorum Ne Zaman? Varsa Yoksa Bizde İnsanız. Evet Oraya Bir Diyeceğim Yok. Reklam Yapmak İstemiyorum Ama Shortyi Herkes Tanır. Adam Tek Kişi Patch Yüklüyor Oyunu Düzenliyor Ve Kimsenin Karakteri Oyuncusu İtemleri Emekleri Silinmiyor! Benim Hala Bu Konuda Yorum Yapmamın Sebebi Arkadaşlardır.Ben Onları Ve MMoMT2 Halkına Yapılan Ayıbı Açıklıyorum Burada Siz Bu Oyunculara İyi Hizmet Vermek Yerine Seni Tutan Yok Defol Git Diyorsunuz.
Gerçekten Yazık Kendinize Gelin!
Saygılarımla Grand85...
Allah Aşkına Böyle Bir Laf Söylenirmi Siz Kaç Yaşindasiniz Bu İnsanlar 2Gündür Bekliyor Sen kendini Ne Sanıyorsun! Konu Açmış Kilitleyip Sabitlettirmiş.Siz Ne Zaman Bizi Düşündünüz Soruyorum Ne Zaman? Varsa Yoksa Bizde İnsanız. Evet Oraya Bir Diyeceğim Yok. Reklam Yapmak İstemiyorum Ama Shortyi Herkes Tanır. Adam Tek Kişi Patch Yüklüyor Oyunu Düzenliyor Ve Kimsenin Karakteri Oyuncusu İtemleri Emekleri Silinmiyor! Benim Hala Bu Konuda Yorum Yapmamın Sebebi Arkadaşlardır.Ben Onları Ve MMoMT2 Halkına Yapılan Ayıbı Açıklıyorum Burada Siz Bu Oyunculara İyi Hizmet Vermek Yerine Seni Tutan Yok Defol Git Diyorsunuz.
Gerçekten Yazık Kendinize Gelin!
Saygılarımla Grand85...
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadas server ne zaman acilcak sİte acİldİ server acİlmadİ
- Konular
- 1,288
- Reaksiyon Skoru
- 301
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
emin ol oyunda daha agir konusuyorum.
konu basligi bu:
Rahatınıza Bakın Zaten Beklmeye Alıstık Olmadı Baska Servere Gideriz
ve bende gayet acik konusmusum. ?
konu basligi bu:
Rahatınıza Bakın Zaten Beklmeye Alıstık Olmadı Baska Servere Gideriz
ve bende gayet acik konusmusum. ?
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Haklısın başka servere giden gitsin ama terbiyesini bozmasınlar mmomt2 oynayanlara zorla kimse oynatmıyor gidenler gitsin onlara en fazla by derim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)