Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Terbiyesizlik Hat Safada

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grand85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 776
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grand85

Level 4
TM Üye
Konular
114
Online süresi
2m 12s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
129
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

acilacak. ellerinden geldikleri kadar hizli calisiyolar. baska sw ye gidiceksen git burda boyle konusmaya hakkin yok. ne demek baska sw ye gideriz ? tutan mi var seni ? defol git o zaman ? Bu Ormancıdan Alınan Mesaj

Allah Aşkına Böyle Bir Laf Söylenirmi Siz Kaç Yaşindasiniz Bu İnsanlar 2Gündür Bekliyor Sen kendini Ne Sanıyorsun! Konu Açmış Kilitleyip Sabitlettirmiş.Siz Ne Zaman Bizi Düşündünüz Soruyorum Ne Zaman? Varsa Yoksa Bizde İnsanız. Evet Oraya Bir Diyeceğim Yok. Reklam Yapmak İstemiyorum Ama Shortyi Herkes Tanır. Adam Tek Kişi Patch Yüklüyor Oyunu Düzenliyor Ve Kimsenin Karakteri Oyuncusu İtemleri Emekleri Silinmiyor! Benim Hala Bu Konuda Yorum Yapmamın Sebebi Arkadaşlardır.Ben Onları Ve MMoMT2 Halkına Yapılan Ayıbı Açıklıyorum Burada Siz Bu Oyunculara İyi Hizmet Vermek Yerine Seni Tutan Yok Defol Git Diyorsunuz.

Gerçekten Yazık Kendinize Gelin!

Saygılarımla Grand85...

Arkadas server ne zaman acilcak sİte acİldİ server acİlmadİ

Haklısın başka servere giden gitsin ama terbiyesini bozmasınlar mmomt2 oynayanlara zorla kimse oynatmıyor gidenler gitsin onlara en fazla by derim

Tamam Böyle Diyorsanız Siz Bilirsiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri