mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Teknoloji Fabrikası Hakkında Bilgi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PleaseTryAgain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 975

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba diyerekten hemen geçiyorum.

Anlatıma geçmeden önce sık sorulan sorular ve cevapları aşağıdadir;

Soru1:Teknoloji fabrikasında üretilen teknolojiyi kullandım tekrar kullanabilirmiyim?
Cevap: Her ürettiğiniz teknoloji size bir kullanım hakkı verir ne kadar çok teknoloji üretirseniz kullanım hakkınız o kadar fazla olur

Soru2 : En fazla ne kadar teknoloji üretebilirim?
Cevap: İstediğiniz kadar üretebilirsiniz bunda sınırlama yoktur.

Soru3 :Hemen satın al,Satın al,İnşaa et arasında ne fark var?
Cevap:Teknolojileri üretmek için sizden bazı malzemeler istenir semprom kredi günlük(araştırma)dosyası gibi

İnşaa Et dediğinizde uridiuma harcamaz ancak inşaa süresi beklersiniz kredi,semprom günlük dosyası harcanır
Hemen İnşaa Et dediğinizde bir miktar uridium harcanır fakat hemen inşaa olur süre beklemezsiniz kredi,semprom ve günlük dosyası harcanır
Hemen Satın Al dediğinizde biraz daha fazla uridium verirsiniz fakat hemen inşaa olur ve kredi,semprom ve günlük dosyası harcanmaz

Teknolojiler

1.Zincirleme İmpuls:
Bu enerji ışını, hedef alınan rakibin yanında bulunan diğer rakiplere de (azami 7), kalkan tanımadan hasar verir.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Düşman hedefi seçmenizin hemen ardından enerji ışınını aktif edebilirsiniz. Bu sayede hedefin yakınlarında bulunan (en fazla 7 düşman) düşmanlar kalkanları dikkate alınmaksızın 10.000' er dp hasar alacaklardır.

Üretim Şartları:
500.000 Credits
200 Seprom
1 Araştırma dosyası
Etki:
Azami 7 hedefe 10.000 hasar verebilir.
Süre:
Hemen
Yükleme Süresi (Tekrar Kullanabilme):
1 dakika

2.Kalkan Yüklemesi:

Kalkan yükleme teknolojisi ile geminin kalkanı hemen yüklenir.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullanımın gerçekleşmesi ile 75.000 kalkana sahip olursunuz.

Üretim Şartları:
500.000 Credits
250 Seprom
2 Araştırma dosyası
Etki:
75.000 Kalkan gücü
Süre:
Hemen
2 dakika

3.Enerji Transferi:

Enerji transferi sayesinde lazer ile verdiğin hasarın % 10 oranı DP'ye çevrilir ve senin gemine verilir.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullandığınız andan itibaren 5 dakika boyunca aktif olacaktır. Bu süre dahilinde verdiğiniz hasarın %10 kadarı dp olarak geminize yansıyacaktır. Ancak RSB ve SAB cephaneleri buna dahil değildir.

Üretim Şartları:
1.000.000 Credits
500 Seprom
5 Araştırma dosyası
Etki:
Lazer hasarın %10 oranı DP'ye çevrilir ve senin gemine verilir.
Süre:
5 dakika
10 dakika

4.Roket İnce Ayarı:

İnce ayar hedef sistemi, basit roketlerin isabet oranını belli bir süre için % 100 yapar.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullandığınız andan itibaren 5 dakika boyunca aktif olacaktır. Bu süre dahilinde roketlerinizin isabet oranı %100 artacaktır.

Üretim Şartları:
20.000 Credits
Etki:
% 100 Roket isabet oranı
Süre:5 dakika
5 dakika

5.Savaş Tamir Robotu:

Savaş Tamir Robotu aktif olduğunda, her geçen saniyede geminin 10.000 DP onarır. Bunun dışında, mücadelede için tasarlanmıştır ve bu yüzden vahşi lazer savaşlarında kullanılabilir.

Üretim Şartları:
500.000 Credits
250 Seprom
2 Araştırma dosyası
Etki:
10.000 Darbe Puanı
Süre:10 Saniye
2 dakika

Alayı Darkorbit>Forum>S.S.S>Teknolojiler Bölümünden Alıntıdır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri