Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
demekki Loncamıza yaptıRdıqım bayrak deiştirme opeRasyonuyla pLanLadıqım şeyleri anLadınız
qercekten boLe daha qüseL oLucak
Extacy Show 4eveR
qercekten boLe daha qüseL oLucak
Extacy Show 4eveRarkadaşlar bayrak deişimi deyince herkes mavilerin kırmızıya geçişinden bahsediyo ama ne yazik ki bu oyunda en az ve en güçsüzler sarılar ben bir chunjo olarak bu durumdan şikayetciyim 3-4 tane yuksek lw gelip sarıları bastımı resmen esir alıyolar sadece ben dalabiliyorum tek başıma da bişe yapamıyorum yani mavi veya kırmızıdan sarıya gelenler olursa çok sevinirim oyundaki güç dengesi tüm bayraklarda eşit olsun
arkadaşlar bayrak deişimi deyince herkes mavilerin kırmızıya geçişinden bahsediyo ama ne yazik ki bu oyunda en az ve en güçsüzler sarılar ben bir chunjo olarak bu durumdan şikayetciyim 3-4 tane yuksek lw gelip sarıları bastımı resmen esir alıyolar sadece ben dalabiliyorum tek başıma da bişe yapamıyorum yani mavi veya kırmızıdan sarıya gelenler olursa çok sevinirim oyundaki güç dengesi tüm bayraklarda eşit olsun
Arkadaş çok haklı ben geçen gün tek başıma bi ziyaret ettimde orasının durumu biraz bozuk bozuk derken adam sayısı çok az..
2 saate 83 lwl kastım oyuna yeni basladım saglam bi zihinsel isteyen mavi bayraktan biri özel masaj atsın loncaya gelicem karmızılar karsısında güclü olucak bi lonca
inanın düşündügünüzden cok saglam bikarekter alırsınız loncanıza
iyi oyunlar
inanın düşündügünüzden cok saglam bikarekter alırsınız loncanıza
iyi oyunlaristeyen istedigi bayraga gecer ve istedigini yapar sonucta o gecenlerin zevkidir,o gecen lonca veya kisiler ne kadar saglam olursa olsun elbet yenilebilirler olumsuz degiller ya?.. ha Requiem isine gelirsek onlar geleni aliyor gideni aliyor Outlawz i yenme gibi bi secenekleri yok bence.. Yani requiem vs outlawz olsa requiem sadece ne kadar adam oldurebilirsek iyidir hesabi olarak savasa girer 10kisimi oldurdu dicekleri sey iyi adam oldurduk olur bi daha kine 15kisi oldururz bi dahakine 20 oldururz felan felan diye gecinip giderler... Tabi bu benim sahsi fikrim.
iyi Oyunlar..
iyi Oyunlar..