Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bayraklar Arasındaki Güç Dengesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grand85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,Oyunda Dengeyi Sağlamak,Oyun Değişikliği Gibi Sebeplerden Mavi Bayraktan Kırmızıya Geçiş Oldu.Bu Durum, Geçenlerin Bileceği İştir Ama Bence Bu Yanlıs.Sanırım Bu Olay OutLawZ Loncasının Bayrağına Karşı Duyduğu Bir Kindir. OutLawZ da, Gercekten Saygılı Bilgili Oyuncular Var.Ama Bu Bayrak Değişikliğine Anlam Veremiyorum.Sanırım Olacaklar Şöyle Gelişecek.

OutLawZ Loncası Ve ReQuiEm Loncası Birbirine Girecek Ve Kazanan Tabikide OutLawZ Loncası Olacak.Bu Durum ReQuiEm Loncasının Yıkılmasına Neden Olacak Ve Mavi Bayraktaki Tüm Güçlüler Kırmızı Bayrağa Geçecek Mavi Bayrakta=80 Ve Altı Kalacak Sarı Bayrak Zaten Gücünü Gösteremiyor.Bu Hesaplamalar Doğru Olacak.Oyunda Ne Kadar Üstünde Durulsada Edit Yok.Sizden Ricam Lütfen Bunların Olmasına İzin Vermeyin Metin2 Serverları Bir Bina Gibidir O Binayı 1 Tuğla Değil Binlerce Tuğla Tutar...(Anlayan Anladı)

Not:OutLawZ Siz Çok Güçlü Bir Loncasınız Ama Bazen Yaptıklarınızın Sonuçalarını Düşünün Hepinize İyi Oyunlar Diliyorum

Saygılarla Grand85

Son düzenleme:
Ulan alttarafı bi oyun adamlar bayrak değiştirmiş diye kafa yorulurmu

oyun oynarken ihtiyac duyulan zihniyet :D aslanım benim. Gerçekten hayatınının anlamı oyun olanlar var :) isteyen değiştirsin. birileri birşey bozacaksa da bozsun akıllı insanlar dogru davranır. Oyundaki bayrak siyasetine katmayın beni :) herkes özgür :D

oyun açısından saçma bi karar bencede topLu bayrak değişikLİği ama herkez requiem in dağıLacağını düşünüyor mavi bayrakta şuan requiem ii LoncaLardan requiem dağıLırsa bence iyi oLmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri