Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Adebayor Cim Bom'u araştırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fruk99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 197

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Diarra`nın Türkiye ve İtalya temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Kırdemir, Radyospor`da Özgür Sancar`ın canlı yayın konuğu oldu ve “Lassana Diarra, Londra`daydı. Henüz İspanya`ya döndü. Orada da Emmanuel Adebayor`la konuştu. Adebayor, Lassana`ya Galatasaray`ı sormuş. Lass, bu konuda Adebayor`a olumlu referanslar verdi. Adebayor, Türkiye`ye fazla tanımadığını; fakat kendisine yapılan transfer teklifini çok beğendiğini söyledi“ dedi.

"PARASAL KONULARDA ESNEK DAVRANABİLİR"

Kırdemir, Adebayor`un Lassana Diarra`ya “Sen Galatasaray`a gidersen ben de giderim“ dediğini ifade ederek, “Bu iki oyucunun birlikte Galatasaray`a gelmesi çok büyük bir olay olur. İkisi saha içi ve dışında çok iyi anlaşıyorlar. Parasal koşularda da esnek davranmaya hazırlar. İkisinin birden Galatasaray`a geleceğine inanıyorum“ şeklinde konuştu.

"ADEBAYOR`UN ÖNCELİĞİ VİZYON VE HEDEF, GALATASARAY`IN TEKLİFİNE BU AÇIDAN BAKIYOR"

Marco Kırdemir, “Aldığı haftalık ücreti ve bonservis maliyetlerini de göz önünde bulundurduğumuzda Adebayor`un Galatasaray`a transferinin gerçeğe dönebileceğine inanıyor musunuz?“ şeklindeki soruya ise “Olabilir, neden olmasın, böyle olmasa futbolcum Lassana Diarra`ya Galatasaray`ı sormazdı. Adebayor`un istediği güçlü bir takım, iyi bir proje. Adebayor`un önceliği vizyon ve hedefler. İleriye dönük bir projenin olmasını istiyor. Ayrıca bana göre Lassana`nın Galatasaray`a transfer olması, Adebayor`un İstanbul ve Galatasaray hakkındaki pozitif düşüncesini daha da güçlendirecek bir etken olabilir.

"JOSE MOURİNHO REAL MADRİD`E GELMESİNİ İSTEMİYOR"

FIFA Menajeri Kırdemir, Jose Mourinho`nun Adebayor`u tekrar takıma alabileceği yönündeki iddianın ise gerçeği yansıtmadığını belirtirken, “Dün Real Madrid`in ikinci antrenörü Aitor Karanka ile konuştum. Mourinho`nun kesinlikle Adebayor`u istemediğini ve futbolcunun Madrid`e dönüşünün söz konusu olmadığını söyledi. Dolayısıyla Adebayor`un Real`e dönüşü mümkün değil. Galatasaray`ın teklifini beğeniyor; ama tereddütleri var. Güçlü bir takıma gelmek istiyor. Proje ve birlikte oynayacağı oyuncular da çok önemli. Ayrıca Galatasaray dediğimiz zaman dünyada herkes tanıyor. Avrupa`da kupa kazanmış bir takım olması da büyük bir avantaj; bunun ona iyi anlatılması gerekiyor. Lassana`nın bu konuda yardımı olduğunu söyleyebilirim“ dedi.

"HAFTADA 220 BİN POUND KAZANIYOR. TOTTHENAM DA PEŞİNDE"

Jose Mourinho ile Manchester City menajeri Mancini`nin kapıları tamamen kapattığı Adebayor, M.City`den haftada 220 bin pound alıyordu. Galatasaray`ın transfer gündeminde yer alan Emmanuel Adebayor için Totthenam`ın da resmi görüşmelere başladığı öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri