Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ßßß

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaskentViP

Level 7
TM Üye
Konular
419
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

chatlax 5iktasninja felan açılana kadar oyuna girmeyi düşünmüyorum.ayrıca heekres k.b ama kıçında uydurmuş chatlax hırszı die diorum kanıt gösterin mal gibi kalıorlar oyuzden kimse kçından konusmasın.Anlamdımki birkaç kişi hariç bu oyunda cidden dost bulunmazmış.Ayrıca agalih sen yokken asıl bn wardım billmm bilirmisin bu loncları

oulawz
alkafasını
atrols
anteplim27 bilirmisin sen kndini çokmu eski sanıorsun.Sen yokken bu oyundaki ilk kralyetli çarlarından biri bnm kuzenimdi tmm?fazala konusma.SAVROZ yani erdal abi bnden eskide degil mrk etme.sen yokken biz wardık diemezsin.Ben merkür krudlgu zaman wardım.Venüs açıldıgını duyunca oraya geçtim.Hee dicekesiniz oyuna geri dönücekmisin artık walla biraz zor dönerim.Düşmanlarımda kıçında kına yaksın.K.b sert konsuorum isteyen alınsın istemeyen alınmasın.Kimsede sevinmesin bizi ele veren chaltaxı yolladık sktr ettk artık rahatız demesin bn yokum ama varislerimizi bırkaıcaz bu oyuna.Bu oyunda adam gibi dostmu diorsunuz 3 belkide 4 kişi war baska 0. hee bu arada akderele de hırsızdır kanıt yok ama hani herkes diyor yha chatlax hırsız kanıtsız bnde diorum.

Bu oyun eskiden böle deildi ne zaman geldi böle züpbeler böle oldu.
Çarlarım sebepsiz yere ban yedi hırsızı ortaya çıkardım çat ban.5iktasinnnjmla adam bana küfür etti 3 ss koydum bnde oss lerin içinde velet dedim adamın banı açıldı bnmki hala banlı nekadar gzl adleet bravoooo kutluorum.Anlaşıldı sadece hırsızlık yaparak bu oyunda ayakta durulabilior.Biraz geç ama yinede anladım.Şimdi die kıcında mum yakan agalih felan war ya cvp yazar.Biz onlardan öncede wardık sen adammı sanıorsun kendini.Herkes k.b ama bacagınn arasındakine güwenip adam oldugunu zannedior.Onu sallayarak adam olunmuor.BAzılarındadan utanıorum hatun rolu yapanlardan.Bazıl tabirce şöyle mallar yutuor.Böyle bok çukuruna düştük.

Neyse ChatLaX kaçar artık benide delirttiniz yha helal olsun aralarında dostum dediklerimde wardı yazık.

Son düzenleme:
Lan Hakan Bak Ayıp Edıyon Ben 1 Lanetlıye Adam Satcak Değilim Gir Oyuna 1 Laf Söylucem Veya Gır Mesajıma Bak Hatrım Varsa Kanka Hatrım Varsa Gel Bı Mesaj At Yada Oyuna Gır 1 Lanetlı Kılıc Icın Dostlugumuzu Satcak Değiliz Gir Beklıyom

yok bn senden dolayı degil artık baydı bu oyun cidden sinirlerim bozuldu çok haszlıga ugradım xS

Beni Seviyosan Veya Hatrım Varsa 2 dk gır oyuna!

Tanıyorum o zamanda ben vardım , arkadaşım . Yine diyorum siz yokken biz vardık . Ayrıca oyunu bırakacagını sanmıyorum , egonuu tatmin etme burada ... Millete oyunda ''şerefsiz'' dersen ban yersin tabi sonra gelipte böyle böyle deme . Önce gidin terbiye sahibi olun sonra oyuna gelin . Oyun yönetimenede laf söylemenize gerek yok . Oyunada dönmemen forumada dönmemen beni alakadar etmez sevindirir . Haksızlıgada ugramadım ettigini buldun . En fazla 1-2 gün yoksun sonra yine gelip burada gereksiz konular acıp gereksiz laflar söylersin .

Sebepsiz ban felan yemedin millete hakaret ettin kendi ss lerini kendin koydun senide banladılar . Sütten cıkmıs ak kasık degilsin .

Ayrıca ben kendimi adam sanıyorum en azından senin gibi millete çarı satıp adam 20 edit koyunca çarı geri almıyorum bilmem anlatabildim mi ?

Hadi güle güle :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri