Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O anliyorda sen anlmyrsn heralde zİgİ zİgİ
polemige gerek yok.herkes sakin olsun adminler bize daha iyi bir oyun sunabilmek icin calisiyor onun ici foruma bakmalarina pek vakit kalmiyor herkes bunu iyice okusun ! Sacma sapan konular acip ne onlarin nede baskalarinin canini sikmayin.
konuyu açan kişi sana acımamak elde değil hayatın odandaki bilgisayardan ibaret tahmin edebiliyorum yazdığın saçma yazıdan şu anki durumunu
yazık senin gibilere adamlar uğraşıyor server açıldığı zaman girer oynarsın tamam mı evladım
oyun müptelası yaaa tamam bizde oynuyoruz ama bu işi yapanlarada saygımız var.
yazık senin gibilere adamlar uğraşıyor server açıldığı zaman girer oynarsın tamam mı evladım
oyun müptelası yaaa tamam bizde oynuyoruz ama bu işi yapanlarada saygımız var.şimdi kısa bir zaman diyolar ama kısa bir zaman göreceli bir kavramdır ama mesela 1-2 gün içinde açılır desinler bu kısa bir zaman demekten daha kesindir.ama eğer gm lerde bakımın ne zaman biteceğini bilmiyorlarsa ona bişi diyemem.çünkü gm oraya bakım var ama ne zamn biticek bilmiyoruz diyemez bu yüzden kısa bir süre der

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)