HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim bilgisayar windows 7 framework yüklü olmasına ramen NNNAAABBBOOO diye bir hata çıkıyor arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim lütfen bir yardım ya da bununla ilgili bir konu lütfen... Hile çalıştıramıyorum
Arkadaşlar şu an 1500ep alabilme yolunu buldum su an 5 tane anca yapabildim bunlardan gönderdiğiniz sms leri yoruma yazınki arkadaşlar aynı sms leri gönderip aksilik çıkmasın iyi oyunlar.....Bu sms leri sadece Turkcell operetorlerı kullanabilir..
--Sadece game xzkxcs'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
Operatorunuz servis bedeli disinda 1 sms / 2 kontor bakiyenizden dusecektir.
--Sadece game bskdfb'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game u4mdwf'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game szcrhs'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game hwttdk'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
GameForce^ye Selam Hileye Devam)
--Sadece game xzkxcs'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game bskdfb'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game u4mdwf'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game szcrhs'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
--Sadece game hwttdk'yı 2523 bu numaraya gönderin. Bir kısa mesaj ücretleri: 20.00YTL:150 Kontör Sağlayıcı: MultiHack
GameForce^ye Selam Hileye Devam)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)