Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Arkadaslar lütfen bakın ve okuyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emir121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 665

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar ilk önce konum sabit olur olmaz o önemli değil.
Arkadaslar bilindiği gibi turkmmo hile bölümünde metin2 hileleri var.
Arkadaslar konulara bakıp hile arıyoruz ama çoğu hileler truva atı ve keyloger ile yüklü bu hileler pc nize yüklendiği an pc çökebiliyor butun bilgileriniz çalınabiliyor.Sizden istediğim
1-Bilgisayarınızda mutlaka bir antivirüs programı bulundurun örnek(eset nod 32)
en iyisi bu benim pc m de bu yüklü
2-indirirken dowloand sitesi açılır dosya orada kayıtlı sizde o siteden indirirsiniz tam indirirken sitenin yukarısında açılır pencere engellendi diye bi yazı çıkarsa sakın ama sakın indirmeyin dosyayı mutlaka 1-virüslüdür 2-veyatta dosya bozuktur
3-yukarıda bir yazı cıkmadı indiriyorsunuz tam inerken %99 oldu ve hata verdi sunucya bağlantı sıfırlandı diye o dosya kesinlikle virüslüdür antivirüs progaramınız varsa ztn anında karantinaya alır virüsü

bu kadar arkadaslar bu söylediklerimi dikkate alırsanız hem siz hemde pc niz rahat eder.bu belirtiler olursa dosyada kesınlıkle ama kesınlıkle dosyayı ındırmeyyin hatta antivirüs programında tarama yapın.

Bu konuyu açmamın sebebi bu olaylar benim basıma geldi ve 2 kere metin2 tr de çarım soyuldu 3 kere pc çöktü.
Sizede aynı şey olmasın diye açtım konuyu lütfen söylediklerimi dikkate alın arkadaslar...:l04::l04::l04:

oq karde şsöylediklerin hepsi benim de başıma geldi ama ne pc çöktü neden çar soyuldu sen bize bir hile bulsan olmaz mı ????????

yani virüs programı yüklü oyüzden hiç pc çökmedi :) ama senin bir bildigin çalışan hile yoqmu acaba ???????????? :(

ben hacker değilim arkadasım iste bu söylediklerime göre hile bul virüs girerse pc ne görürsün o znm ne olacağını basıma geldıkı söylüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri