bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

İlginçççç :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan InFaZcI KuRT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sana gelince 1 sen kim oluyorsunda benim özel hayatim hakkında yorum yapabilyorsun konu acabiliyorsun sanane bundan? benim hayatimdan yasanmiş vede bitmiş birseyler varsa benim hayatimda yasanmıs bitmiştir yeni birseyler basliyorsada bu benim hayatimda baslar ve de biter yada devam eder sen kimsin be bu ne saygısıslık sanane benim özel hayatimdan seni ne ilgilendiriyor benim özel hayatim alla alla bu kadarda seviyesislik saygısılık olmaz terbiyeni takin be insan sanane insanlarin özel hayatlarindan alla alla işin gücün yokmu senin baska? insanlarin özel hayatina ne burnunu sokuyorsun sanane bundan yahu benim hayatim benimdir sen kimsinki benim hayatim hakkında elestiri yapicaksin yorum yapicaksin kandirliyormus bitmişse bitmiştir birseyler hayatimda bunu herkese sölemek zorundamıyım ben açıklama yapmak zorundamıyım ? hem sananeki bunu sorgulamak sanane bunun hakkında konu acmak ne kadar boş işler pesindesin sen yahu ayip denen bişi var bunuda iyi sok kafana bişiler bitişse bitmiştir kimseye aciklama yapmak gibi bi dururmum yoktur benim özel hayatimla ilgili bitmişse bitmiştir baslamıssa baslamıstır bişiler bundan sanane be insan bu kadarda seviyesislik olmaz inanki insanlarin özel hayatina kadar burnunu sokmussun ya pes yani sana dicek söz yok artik işine bak arkadasim işine insanlarin hayati seni ilgilendirmes anladınmı saygisizliginda bu kadari olmaz sanamı düşmüş yahu benim hayatimi sorgulamak yada yorum yapmak yada konu açmak senin baska işin gücün yokmu şuraya bak ya pes yani inanki pes özel hayatima dair konu aciyor bide sen kimsin be işine bak işin bu deil senin kendi hayatina bak sen anladınmı kimsenin özel hayatinida elestirme yorum yapma konu acma böle gerçekten cok saygisis bi insansin bunuda bilmen de fayda var ve birda haki seferede bir konu açmadan önce iyice düşünmen gerekiyor haddine deil senin tamam mı böle bi konu açmak bu kadarda saygisis olma insanlara karsi böle bi konuda ilk defa görüyorum inanki gerçekten bu kadarda saygisizilk olmaz neyse ya

muratin esinde gözün var galiba sana pas vermedi diye ?
2. benim hediye ettigim gif brian'in profilindeki ne sekilde alipta buraya tasiyip dalga konusu acmaya calisiyorsun
evlenmek yasakmi oyunda istedigi insanla evlenir kimsinki sen evlilik memurumusun yasa disi birseymi yapmis + oyunda evlenmek yasakmi seni neresi ilgilendiriyor
bide sen kendını yerıme koy :) kandırılmak gıbı bı dusunceye sahıp olmak hem senın ne haddine :) ki böyle konusuyon :) Ögüt Alıcak Yası Coktan Gectım :)
final'a böyle yazmissin ? ögüt alıcak yasi gecmissinde kandirilmak diyorsun senle evlenmedi diye ne diye rencide etmeye calisiyorsun ne diye ? konu acip brian'i asalamaya calisiyorsun isin gücün yokmu senin foruma yararli konular acmayi dene !

gerçekten saygisizligin bu kadarinada pes inanki şuraya bakarmısın ya insanlarin özel hayatini elestiyor konu açiyor birde sen birkere şunu düşünemdinmi bu konuyu açmadan önce aksamda bana pmden yazdın gerçi ben sana cevap verme geregi bile duymadım ki cevap vermeye bile deymessin bir kere şöyle bir düşünmen lazım senin bi insan bi insanla birliktelik yasiyorsa ve bitmişse bu birliktelik bitmiştir bi insanın hayatina baska bir insan girmişsede bu insan o ilişkisi biten insandan ayrilip yeni bir birliktelige baslamıstır bu 1 bunu sen düşemedinmi de konu açma geregi duydun hem sanane bundan benim birlikte oldugum insandan sanamı kaldi derdi tasasi sen kimsin ki benim ilişkim hakkında yorum yapabiliyorsun konu acabiliyorsun senin amacın nedir neyi kanitlamaya calişiyorsun böle yaparak? inanki boş işler peşindesin bir kere insanda saygi olur anladınmı insanlarin özel hayatlarini elestirmes sanada düşmez bu kim kimle birlikteyse birliktedir bunun içinde ne sana ne de bi baskasina aciklama yapmak zorundada deilim bunuda belirteyim suna bak ya haddini bilmez seni sanamı kalmiş benim özel hayatim ? sanamı kalmiş birlikte oldugum insanla benim ilişkimi elestirmek allahım ya nelerle ugrasiyoruz vallahi bu kadar saçma bi konuda olmaz ama malesef açilmiş ama gereken cevabıda aldigini düşünüyorum bu kadar seviyesizde olma ayrica anladın sanırsam beni tekrar söylüyorum bunu ne seni nede bir baska insanı ilgilendirmez anladınmı benim yasanmıs bitmiş ilişkim yada yasadıgım bi ilişki kimse bunun hakkında yorum yapma lüksüne sahip deildir adımızı sakın olaki azina bile alma terbiyeni takin insan ol tekrar söylüyorum insanlarin özel hayatini elestirmek buralara konu mazemesi yapmakda sana kalmamıs anladınmı bunu o kafana iyice sok 1 ikinciside bu bölüme bak sayin yetkilidende ricamdır bu konunun kitlenmesi bu kadar da seviyesislik saygisislik olmaz gereken cezanıda alirsin umarım he sunuda belirtiyim tekrar seni ilgilendirmez anladınmı insanlarin özel yasamlari bazi seyler vardir bazi ıortamlarda yerine göre konusulmasi gerekir buda belirli bi seviyede olur ki konuya hakimsen dir bu konusma yapilir ama bakiyorum ne seviye var ne saygi bir kere sen düşünmüş olsan böle bir konu açilmasi ne anlama geliyor bunuda iyi anliyorsundur işine bak tekrar söylüyorum sana işin neyse onu yap bak bi deneme modsun calis daha iyi yerlere gel böle boş işlerle ugrasicagina verimli ol biraz anladınmı faydali ol benim özel hayatim seni ilgilendirmes umaraım gereken cevabi fazlasiyla almişsindir konuyu uzatmaya gerek yok gerçi yazarsan alirsin benden cevabınıda canını sıkma senin amacında belirli gerçide haddini bilmiyorsun neyse uzatmaya geerek yok gereken söylenmiştir sana da bi tavsiyem saygili olmayi dene biraz seviyeli olmayi dene ve tekrar söylüyorum insanlarin özel hayati ne seni nede bi baskasini ilgilendirmez bunuda iyi sok kafana ve bi konu acmadan öncede iyice düşün ve kesinlikle ne benim nede birlikte oldugum insanin adını azına bile alma terbiyeni takin anladınmı?

Gülüyorum ya :) Sadece Güldürüyosun benı. Benım anlamadıgım Bu çocugun amacı ne ? Dolasıp , Dolasıp milletin Özel hayatıyla mı ugrasmak ? Özel hayata giriceksek ben neler biliyorum konusmuyorum. Burda her buldugunuz şeyi yüz üstüne cıkartmak adamlık degildir.. Laf Tasıyan adamları hiç te sevmem.. Kim oldugunu bile bilmedigim bi adam cıkıp hakkımda dedikodu yapıcaksa da o onun Adamlıgıdır.. Havla burda istedigin kadar Ben mutluyum açtıgın konuda benı cok mutlu ettı neyin ne oldugunu bize gösterme fırsatı verdi. O kalın kafana da sokmanı istedigim bişey var BRiaNN ve CikuLata birlikteler , mutlular ve havlayan köpeklere de kulak asmıyolar !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri