Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

İlginçççç :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan InFaZcI KuRT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

benim anlamadigim konu brian ? cukulatayla evlenmistir bende dügüne gidemedigimden o gün oyunda olamadigimdan brian'in profiline gif yapip atmisimdir onu alinti yapip ? buraya acma sebebin nedir + final07'in dedigi gibi seni ilgilendirmiyor kimsenin hayati
konunun tamamida burdadir
gereksiz konu acmanin alemi yok konu kilit pls !

benim anlamadigim konu brian ? cukulatayla evlenmistir bende dügüne gidemedigimden o gün oyunda olamadigimdan brian'in profiline gif yapip atmisimdir onu alinti yapip ? buraya acma sebebin nedir + final07'in dedigi gibi seni ilgilendirmiyor kimsenin hayati
konunun tamamida burdadir

gereksiz konu acmanin alemi yok konu kilit pls !

murat suraya cıkcak ben aysuyla degılde guneslı evlıyım desınn susuyum fkt :) boşyere Muratı Kollanamanızın bı lüzumu yok

moderatör'sun bide yetkilerini daha farkli konularda kullanmalisin forum icin gerekli iyi olan konular acmalisin + kimseninde özel hayati ilgilendirmiyor seni istedigiyle evlenir istedigiyle oynar alayci konular acip insanlari rencide etmeye calismayin tekrarini belirtdirsen ceza alabilirsin ;) herkesin özel hayati kendinedir kisisel olarak yapilmis alayci davranislarin yapilan brian tarafindan sikayet edilmeli.
bu arada beni cekip BRiaNN'i ben gibi göstermissin yaptigim gif'ide siyahlatmissin ekrani orjinalini atayim
972.jpg

987.jpg

BRiaNN'in profilinde vardir orjinal hareketlileri zaten kimseninde hayati ilgilendirmez kimseyi gereksiz konu acmak insanlari rencide etmeye calismayin görüntüyle oynayip rencide olan siz olursunuz

milleti saptirmaya calisma benim yazdigimda ortadadir belirli sekilde ps yapmanin alemi yok + tekrar belirtiyorum kimsenin özel hayati ilgilendirmez murat'da gelicek birazdan oyun burasi istedigiyle evlenir istedigine item verir istedigini kasar benim anlamadigim konu buraya konu acmanin alemi ne bu sekilde tartisma yaratmak icin ? baska icin gücün yokmu foruma yararli isler yapmalisin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri