Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Kımızıya geçiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barcey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

parlement bak aga kendine o kadr güvenme bi düşün soralar toplu vurmaz anca bi adama vurur:D onun için sen bi adamı kesmeye çalışırken orda 3 adam seni çok rahat alır :D çok artislenme

Senin oyundaki nickin ne bana onu söle ben senle beraber yanındakileride kesicem tamam?

evet arkadaşlar bazı adam akıllı oyunu oynamayı bilmeyenler güzelmi güzel sağlam mı sağlam mavi krallığı bırakıp dandik mi dandik ezik mi ezik bir krallık olan kırmzı krallığa geçtiler onların ezq olduklarını soluorm ancak o ezq yerde nasıl item bulacaklar merak ediorm bizden alacaklar onlara bizim ülkenin kapıları bizim krallğa geçene kdr kapalıdr haberleri ols onlara slm soleyin :l04: by by ben kim diye sorarsanız BlckJck sura yım xD hepsini beklerim ws ye

seN kimsinde bize eziq diosun Lan :@ Git kendin qibi 10 Tanesini qetiR beLki tek yemezsin... Eqer kendine o kadar qüweniosan,qeLmezsende bni kesmeye adam deqiLsin :@ Extacy Show 4eveR..! :@:@

bıRak parLement ya adamLarın üLkeye tek basıma qdioRum qttiqim an katLiam çıkıoR adamların hepsi yatıoR ben boLe kimseye eziq meziq demioRum :@ Siyahceketmedir nedir ninja onuda çok kestim eziqin önden uçanı ama hala konusuoR. qeLior bizim bayraktan 2 tane qötü boklu adam kesioR foRumda kraL oLuoR. o kadar qüweniosa kendine bnm karşıma çıkıcak snRa buraya konu açıcak :@:@:@:@:@

:D:D su meşhur siyahceket ben bugün onu coooook ama coooooooook çağırdım korumalı alandan çıkıp beni kesmesi için ama yemedi galiba :) bikere cıkdı kendine bi güven sezdi galiba suikasti 100 vurdu SADECE 100 o haliyle ülke basıyorsa sorun bizde değil bence biraz daha düsünülmeli..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri