Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba dark oyuncuları credi nasıl yapılır anlatacam önceden böyle bir konu açıldıysa kapata bilirsiniz tamamen ben yazıyorum kesinlikle alıntı değildir..
Yöntem 1:Geminiz iyi ise veya orta halli istilaları sakın ama sakın kaçırmayın lwlde atlamak istiyorsanız sakın ama sakın kaçırmayın 5-9 lwl arası kendi şirketlerinin x-1 haritaları 9-15 lwl arası kendişirketlerinin x-3 haritası 15 level ve üstü kendi şirketlerinin ortasındaki portal.neyse ordaki slotlar normalin çok üzerinde para verir özellikle şu kucurbium warya oooff pek deli credi kasar ne olursa olsun en azından 1000 adet lazer cepanesi harcayın karşılığını kesinnlikle alırsınız ama unutmayın boss kucurbium ilk sizi görmesin görürse işiniz yaş 20-30k vurur sakın bir yerde sabit durmayın benden tavsiye
:m08
unutmadan hartırlatıyım istiladan çıkamazsınız ya istila bitene kdr bekleyeceksiniz yada kafanıza sıkacaksınız
)
Yöntem 2:Skylab çok önemli bir credi kasma yoludur günde 4-5mil credi yaparsınız promerium çok önemlidir geminiz goli ise ambar genişletici+v.i.p 3.500 ambar yapar ve 3.500 promerium 1.841.000 credi eder ve buda bir çok açığınızı kapatır günde 2-3 defa yapsanız 5-6 mil para yapar geminiz goli olmasa v.i.p de olmasanız yinede çok büyük bir para bence bulamayanda war
.Bu yöntem sabır ister sabırsızsanız boşuna kalkışmayın örneğin promerium rafinerisi 7 den 8 e yükselirken 1 gün zaman ister ve yükseltme yaparken üretimi durdurur ve semprom rafinerisi yükseltmeye başladığınızda açıksa promerium u süngerin suyu emdiği gibi emer :m08:
Yöntem 3:Fazla uğraşmam klanla ama liderseniz ve vergi keserseniz diğer oyunculardada para bolsa sizdede para bollaşır
ama o para klan içinde dağılır güçsüz gemileri dizerler sonra para paylaşımı yapılır ha kötü niyetliyseniz adamların parasını cayır cayır alırsınız orası ayrı ama klandaki adam kötü niyetliyse yani üstünü dizip klandan çıkarsa orası size kalmış ben bu yöntemi fazla tercih etmiyorum.En iyi si sağlam adamlar bulun anlayışlı adamlar bulun sakata gelmeyin 
Yöntem 1:Geminiz iyi ise veya orta halli istilaları sakın ama sakın kaçırmayın lwlde atlamak istiyorsanız sakın ama sakın kaçırmayın 5-9 lwl arası kendi şirketlerinin x-1 haritaları 9-15 lwl arası kendişirketlerinin x-3 haritası 15 level ve üstü kendi şirketlerinin ortasındaki portal.neyse ordaki slotlar normalin çok üzerinde para verir özellikle şu kucurbium warya oooff pek deli credi kasar ne olursa olsun en azından 1000 adet lazer cepanesi harcayın karşılığını kesinnlikle alırsınız ama unutmayın boss kucurbium ilk sizi görmesin görürse işiniz yaş 20-30k vurur sakın bir yerde sabit durmayın benden tavsiye
:m08
unutmadan hartırlatıyım istiladan çıkamazsınız ya istila bitene kdr bekleyeceksiniz yada kafanıza sıkacaksınız
)Yöntem 2:Skylab çok önemli bir credi kasma yoludur günde 4-5mil credi yaparsınız promerium çok önemlidir geminiz goli ise ambar genişletici+v.i.p 3.500 ambar yapar ve 3.500 promerium 1.841.000 credi eder ve buda bir çok açığınızı kapatır günde 2-3 defa yapsanız 5-6 mil para yapar geminiz goli olmasa v.i.p de olmasanız yinede çok büyük bir para bence bulamayanda war
.Bu yöntem sabır ister sabırsızsanız boşuna kalkışmayın örneğin promerium rafinerisi 7 den 8 e yükselirken 1 gün zaman ister ve yükseltme yaparken üretimi durdurur ve semprom rafinerisi yükseltmeye başladığınızda açıksa promerium u süngerin suyu emdiği gibi emer :m08:Yöntem 3:Fazla uğraşmam klanla ama liderseniz ve vergi keserseniz diğer oyunculardada para bolsa sizdede para bollaşır
ama o para klan içinde dağılır güçsüz gemileri dizerler sonra para paylaşımı yapılır ha kötü niyetliyseniz adamların parasını cayır cayır alırsınız orası ayrı ama klandaki adam kötü niyetliyse yani üstünü dizip klandan çıkarsa orası size kalmış ben bu yöntemi fazla tercih etmiyorum.En iyi si sağlam adamlar bulun anlayışlı adamlar bulun sakata gelmeyin 
Gemiye Giremedigim Zaman Günde 1 dk.'mı Ayırıyordum 6 Saat'de Bi Gemiye Girip Gemiye Tas Yollayarak 2,3 Tane İris Aldıgımı Hatırlıyorum
alırsınız mod um zaten skylab benim geçim kaynağım benim ufaklığada yardımcı oluyor (p.e.t.10) 
alırsınız mod um zaten skylab benim geçim kaynağım benim ufaklığada yardımcı oluyor (p.e.t.10)
![]()
Ne komik adamsın yha 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)