Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Budan birkaç ay önce Dark Void`in ön incelemesini yaptığımda açıkçası oyundan bir hayli ümitliydim. Gerek yayımlanan görüntü ve videolarla, gerekse oyunun yapımcılarının verdiği demeçlerle Dark Void`in gözde bir oyun olmasını bekliyordum. Fakat oyunu ilk oynadığımda tam bir hüsrana uğradım. O kadar reklamdan sonra Capcom gibi bir firmanın bizlere iyi bir oyun sunacağını düşünürdüm ama gelin görün ki durum hiçte öyle değil. Yapımcılar bizlere gerçek uçuş tecrübesini hissettireceklerini vaat etmişlerdi. Ben şahsen oyun boyunca hiçte öyle bir hisse kapılmadım. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Belki Dark Void`in uçuş sistemini beğenen oyuncularda vardır. Neyse, şimdi gelin bakalım, Dark Void`de neler var neler yok.
Dark Void hiçte abartıldığı gibi bir oyun olmamış diyebilirim. Belki bu kadar reklam yapılmamış olsaydı, oyun hakkındaki eleştiriler daha az olabilirdi. Fakat bu kadar reklamdan sonra piyasaya böyle vasat bir yapım sürmek gerçekten kötü bir fikir. Oyunun grafikleri o kadar da iyi değil. Ara videolar son derece özensiz yapılmış. Gerçek uçuş deneyimi falan aramayın, hüsrana uğrarsınız. Eğer aksiyon tarzı oyunları seviyorsanız Dark Void sizler için değişik bir alternatif olabilir. Fakat sadece uçuş deneyimini çok met ettiler o yüzden alıp deneyeceğim diyorsanız uzak durun derim. (Unutmayın… Herkes oyun oynar!
Dark Void hiçte abartıldığı gibi bir oyun olmamış diyebilirim. Belki bu kadar reklam yapılmamış olsaydı, oyun hakkındaki eleştiriler daha az olabilirdi. Fakat bu kadar reklamdan sonra piyasaya böyle vasat bir yapım sürmek gerçekten kötü bir fikir. Oyunun grafikleri o kadar da iyi değil. Ara videolar son derece özensiz yapılmış. Gerçek uçuş deneyimi falan aramayın, hüsrana uğrarsınız. Eğer aksiyon tarzı oyunları seviyorsanız Dark Void sizler için değişik bir alternatif olabilir. Fakat sadece uçuş deneyimini çok met ettiler o yüzden alıp deneyeceğim diyorsanız uzak durun derim. (Unutmayın… Herkes oyun oynar!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)