kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kardeş Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VitoCorLeone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 839

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bence burada konu acıpta kendine dost edinemezsin . Oyunda oynadıkça zamanla insanları tanırsın sevilirsin zamanla kendiliginden olur bu dostluklar . Zamanlada cogunun ne oldugu ne niyeti oldugu belli olur kalanlar senindir işte :) Sunu unutma ki dostuna oyunda maddi manevi her zaman yanında ol . Maddiyattan kastettigim bir arkadaşın soyulunca 1 zırh al yardım et çarının şifresini yada itemlerini paylaşma :) Manevi olarak ise arkadaşını kesiyorlarsa oyunda felan dalıyorlarlarsa git yardım et yanında ol :)

Bence burada konu acıpta kendine dost edinemezsin . Oyunda oynadıkça zamanla insanları tanırsın sevilirsin zamanla kendiliginden olur bu dostluklar . Zamanlada cogunun ne oldugu ne niyeti oldugu belli olur kalanlar senindir işte :) Sunu unutma ki dostuna oyunda maddi manevi her zaman yanında ol . Maddiyattan kastettigim bir arkadaşın soyulunca 1 zırh al yardım et çarının şifresini yada itemlerini paylaşma :) Manevi olarak ise arkadaşını kesiyorlarsa oyunda felan dalıyorlarlarsa git yardım et yanında ol :)

Dediği gibi zamanla zaten kendiliğinden dostluk oluşur.. oyun içi etkinlikler savaşlar lonca olsun zamanla olur...

Tamam Haklısınız .

Nice dost , kardeş dediklerim kalleş çıktı :) en son dost eleme yapmak için kendi 2 çarımla savaşa girip bilerek yenildiğimde karşı 5 para etmez loncaya , çoğu dost sandığım girip bana düşmanlıklarını göstermiş oldular. Yanı kıssadan hisse Bizim loncamızdaki gibi aile ortamını oluşturmak. Gerisi cidden boş bu oyunda.herkes menfaatçi. Neyse başarılar..

Sorun Çözüldü :) :) :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri