- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bence burada konu acıpta kendine dost edinemezsin . Oyunda oynadıkça zamanla insanları tanırsın sevilirsin zamanla kendiliginden olur bu dostluklar . Zamanlada cogunun ne oldugu ne niyeti oldugu belli olur kalanlar senindir işte
Sunu unutma ki dostuna oyunda maddi manevi her zaman yanında ol . Maddiyattan kastettigim bir arkadaşın soyulunca 1 zırh al yardım et çarının şifresini yada itemlerini paylaşma
Manevi olarak ise arkadaşını kesiyorlarsa oyunda felan dalıyorlarlarsa git yardım et yanında ol 
Sunu unutma ki dostuna oyunda maddi manevi her zaman yanında ol . Maddiyattan kastettigim bir arkadaşın soyulunca 1 zırh al yardım et çarının şifresini yada itemlerini paylaşma
Manevi olarak ise arkadaşını kesiyorlarsa oyunda felan dalıyorlarlarsa git yardım et yanında ol 
- Konular
- 528
- Reaksiyon Skoru
- 239
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -861
- DevLira
- 0
Bence burada konu acıpta kendine dost edinemezsin . Oyunda oynadıkça zamanla insanları tanırsın sevilirsin zamanla kendiliginden olur bu dostluklar . Zamanlada cogunun ne oldugu ne niyeti oldugu belli olur kalanlar senindir işteSunu unutma ki dostuna oyunda maddi manevi her zaman yanında ol . Maddiyattan kastettigim bir arkadaşın soyulunca 1 zırh al yardım et çarının şifresini yada itemlerini paylaşma
![]()
Dediği gibi zamanla zaten kendiliğinden dostluk oluşur.. oyun içi etkinlikler savaşlar lonca olsun zamanla olur...
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam Haklısınız .
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Nice dost , kardeş dediklerim kalleş çıktı
en son dost eleme yapmak için kendi 2 çarımla savaşa girip bilerek yenildiğimde karşı 5 para etmez loncaya , çoğu dost sandığım girip bana düşmanlıklarını göstermiş oldular. Yanı kıssadan hisse Bizim loncamızdaki gibi aile ortamını oluşturmak. Gerisi cidden boş bu oyunda.herkes menfaatçi. Neyse başarılar..
en son dost eleme yapmak için kendi 2 çarımla savaşa girip bilerek yenildiğimde karşı 5 para etmez loncaya , çoğu dost sandığım girip bana düşmanlıklarını göstermiş oldular. Yanı kıssadan hisse Bizim loncamızdaki gibi aile ortamını oluşturmak. Gerisi cidden boş bu oyunda.herkes menfaatçi. Neyse başarılar..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)