Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HitMyHeart hesabi devredilmistir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahimpekna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Emre düşmanlığı kırmızı bayraklara yap bizimkilere değil :) Metin2 Turkey Turkuaz serverda ortak çar kullanımı ban sebebidir MegatronSPR karakterin o sebepden banlatmıştım :D Kaldı ki asla herşeyi bilemezsin birinin karakteri hakkında şu an y4b4n ın tüm itemleri tüm sw bilse genede sadece admin ve benim bileceğim ufak ama canalıcı ayrıntı vardır. Burada can arkadaşım mağdur durumda , yardımcı ol üzerine üzerine gitme. Beni dinle. Dinlemeyenlerin başına hep bişeyler geliyor zaten :D

Bakın , benim kadar Metin2 den tecrübeniz yok ve anlamıyorsunuz :) Metin2'de hesap paylaşımı hiç bir zaman ban sebebi olmamıştır , metin2 de multi diye birşey yoktur . Metin2 TR de ticket atarsan çar çalınması ile ilgili 2 aydan önce alamazsınız buda 1. Anlıyorum yaranız var gocunuyorsunuz ama sacmalayan sizsiniz :) Sende ''Kopyala , yapıştır '' yapmasaydın o zaman ? Saçmalayan varsa oda sizsiniz . Dedigim gibi mesela ben oyundan tanıdıgm birinin tüm çar bilgisini biliyorum karakterleri itemleri harfiyen biliyorum simdi sizin gibi bilgileri verip çarın şifresini alırım . Herkes böyle artniyetli olup çar sooyabilir . Sizin dediginiz imkansızdır , çarınızın iadesi söz konusu degildir . 1 Bardak soguk su size kafi :)

senin kadar metin2 de tecrubemiz yokmus duyanda turkiyede ilk mt2 ye baslayan sensin sanacak tecrube fiskiriyo senden
metin2 tr de boyle bi durumda car iadesi var o zaman ordaki yonetim car calinmasina soyulmasina izin veriyo bile bile sacmalama rekoru kiracan az kaldi
email deisikliği yok car iadesi yok ne sacma bi oyun o zaman bu
oyuncularin ne hakki var o zaman burda bosuna yeremi emek veriyolar
carin ustune bi bardak su icmis sanane seni ne ilgilendirir
yoneticimisin yoksa yetkilimisin senin ilgilendirmeyen konulara niye burnunu sokuyon her seye maydonuz oluyon
konu yonetim ile benim aramda yada diğer oyuncularla
sana fikrini soran yada carin ustune 1 bardak sumu iciyim yoksa gazoz mu diye soran mi oldu
sen kendi isine bak bizde carimizin iadesi mumkunse iadesini istemeye devam edelim
eğer iadesi mumkun diyilsede senden diyil yonetimden yetkililerden duyalim bunu...

senin kadar metin2 de tecrubemiz yokmus duyanda turkiyede ilk mt2 ye baslayan sensin sanacak tecrube fiskiriyo senden
metin2 tr de boyle bi durumda car iadesi var o zaman ordaki yonetim car calinmasina soyulmasina izin veriyo bile bile sacmalama rekoru kiracan az kaldi
email deisikliği yok car iadesi yok ne sacma bi oyun o zaman bu
oyuncularin ne hakki var o zaman burda bosuna yeremi emek veriyolar
carin ustune bi bardak su icmis sanane seni ne ilgilendirir
yoneticimisin yoksa yetkilimisin senin ilgilendirmeyen konulara niye burnunu sokuyon her seye maydonuz oluyon
konu yonetim ile benim aramda yada diğer oyuncularla
sana fikrini soran yada carin ustune 1 bardak sumu iciyim yoksa gazoz mu diye soran mi oldu
sen kendi isine bak bizde carimizin iadesi mumkunse iadesini istemeye devam edelim
eğer iadesi mumkun diyilsede senden diyil yonetimden yetkililerden duyalim bunu...

Ne demisler ''Yarası olan gocunurmuş '' belli senin kuyruguna basmışlar :D Tecrübe fışkırıyor evet 5 seneye yakındır Metin2 ' nin içindeyim . Kardeşim 1000 kere dedim çarın sorumlulugu sana ait bizde neden böyle birşey olmuyor belkide uyduruyorsun . Forum burası sadece yöneticiler yazıcak diye kural yok yöneticilerden cevap almak istiyorsan ticket atıcaksın buraya konu acmıyacaksın . Çarının iadesi mümkünse ticet at ögren . Ama sunuda söylüyeyim kuyruk acın büyük fazla belli etme :) Ticket at .

Arkadaş yöneticilerden cevap almak istiyormuş ticket atsın . Konu kilit Lütfen

Emre düşmanlığı kırmızı bayraklara yap bizimkilere değil :) Metin2 Turkey Turkuaz serverda ortak çar kullanımı ban sebebidir MegatronSPR karakterin o sebepden banlatmıştım :D Kaldı ki asla herşeyi bilemezsin birinin karakteri hakkında şu an y4b4n ın tüm itemleri tüm sw bilse genede sadece admin ve benim bileceğim ufak ama canalıcı ayrıntı vardır. Burada can arkadaşım mağdur durumda , yardımcı ol üzerine üzerine gitme. Beni dinle. Dinlemeyenlerin başına hep bişeyler geliyor zaten :D

O zaman herkesin pazar çarları ban yesin . Metin2 bu multi denen birşey yok . Bir çarı birden fazla kisi kullanıyorsa ban sebebidir . Oda yada kimse itiraf etmediginden mümkün olmaz itiraf edeninde aklından süphe duyarım . Metin2 TR ekibi degiştiginden eski ekipten daha vurdumduymazlar . Hesapları kontrol etmiyorlar ticketlere göre hareket ediyorlar . Kimsenin üzerine gittigim yok madem yönetimden bunu duymak istiyor ticket atsın yeri burası degil . Ben bildigimi okurum abi sende biliyorsun :) Benim başıma birşey gelmez rahat ol :cool:

Emre Yanlış hareket etme paşam. söz dinle...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri